2777
2789
عنوان

نهنگ ابی حقیقت داره؟ +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 6614 بازدید | 259 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه عجقم😍

فادات

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم
سلام خوبی سارا جون چه خبر کم پیدایی  دیدی سوگند بی خبر رفت

سلام عزیزدلم منم خوبم شکر خدا

نه به من گفت یک ساعت دیگه میخوام بهش زنگ بزنم 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
نه بابا من که نه دیدم از اشناهامونم بوده که این بازی رو میکردن

واقعا ؟

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم
سلام عزیزی این نهنگ ابی  نیست موموعه و از سایت دیچپ وب یا دارک وب هست البته تا اونجایی  ک ...

میددنی کرونا باعث خونه نشینی شده بچه ها هم بیکار نشستن مردمو میترسونن ولی خداییش چه عکس مزخرفی داره 😎❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
فادات

💋🌹💋🌹💋🌹💋🌹💋🌹💋🌹💋🌹💋🌹💋🌹💋🌹💋🌹❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

وای دده مومو دگ چه خریه

ما نهنگ ابی شنیده بودین ولی اینو نه 

ومن هم یک روز مادر خواهم شد 💛دوست دارم بچه ام پسر بشودتا اگر طلاق خواست جامعه حق را به اون بدهد،اگر زنش خیانت کرد جامعه حق را به اوبدهد،اگر باچنددخترر رابطه داشت جامعه حق رابه اوبدهد،اگرتانیمه شب خانه نیامد جامعه حق رابه اوبدهد،اگردرخیابان بلندخندید اگر شیطنت کرد جامعه حق رابه او بدهد،اگر هرشب درخیابان ها پرسه زد جامعه حق رابه او بدهد،اگر سرکشی کرد بازهم جامعه حق به او بدهد،میدانی اخر اگر دختر باشد سیگار بکشد جامعه هرزه اش میخواند،شب به خانه دیر بیاید جامعه هرزه اش میخواند،با دوستانش سفرمجردی برود جامعه هرزه اش میخواند،در خیابان بخندد یا شیطنت کند جامعه هرزه اش میخواند،اگر شوهرش به او خیانت کند جامعه اوراهمسر نابلد میخواند،اگر پسر باشد خیابان هم برایش امن تر است،دیگر نگاه سنگین هرزه چشمان دیگران ازارش نمیدهد،اگر پسرباشد برای خودش زندگی خواهدکرد نه برای باورهای پوسیده ی مردم،ااای کاش بچه ام پسرباشد چون زن که باشی نمیتوانی موقع غمت به خیابان بروی،سیگاری اتش بزنی و دود شدن غم هایت را ببینی زن ک باشی غمت را پنهان میکنی پشت نقاب ارایشت!و با رژلبی قرمز!خنده را برای لبت اجباری میکنی!اونوقت همه فکر میکنند ن دردی هست نه غمی و تنها نگرانیت پاک شدن رژلبت هست....زن ک باشی.......!
میددنی کرونا باعث خونه نشینی شده بچه ها هم بیکار نشستن مردمو میترسونن ولی خداییش چه عکس مزخرفی داره ...

عکسش ک اره 

زاس میگی اینم شاید باشه ولی اگ واقعی باشه ادم داغون میشه اطلاع رسانیش خوبه

بچه ها نترسید 

اگه از دارک وب و دیپ وب باشعههه که اصلا نمیتونن همچین کاری کنن الکی نیست که 

ما اصلا کسید نداریم ک تو ایران بتونه وارد این سایتا بشه خیلی سخته ورودش 

حتا وارد شدن نگاه کردن فیلماشون جرم داره فوری میگیرن 

اینا سرکاریه نترسید 

لطفا برای موفقیتم صلواتی بفرستید 🙏خدایاااااا کمکم کن
نه من شب که با هم حرف میزدیم صبحش دیدم لغو کاربری کرده رفته

ناراحت نباش فدات شم امروز بهش میگم برگرده