2777
2789
عنوان

توروخدا بیابین کمک 😭💔😔

314 بازدید | 30 پست

سلام

یکی از دوستام شپش گرفته بود بعد من میدونسم شپش گرفته من با اون ملاقات نداشتم ولی یکی از دوستای دیگم رفته بود پیشش اونم اومد پیش من،منم نمیدونسم دوستم شپش داره این شد ک منم گرفتم😭😭😭اول مهر فهمیدم از اون موقه هرچی بگین ب موهام زدم😔💔تاید،الکل،سس مایونز،اسپند،رنگ،صابون،مایع ظرف شویی،مایع لباس شویی،هرچی روغن ، حتی شامپو شپش هم استفاده کردم😭بعد از شامپو یه پنج روزی نداشتم دوباره برگشت بخدا افسردگی گرفتم😭😔💔بعد از شامپو هم مامانم نشست نزدیک پنج ساعت تو حیاط برام رشکا رو در اورد بعد دیشب سرشو نیگا کردم دیدم مامانمم گرفته 😭😭😭بخدا عذاب وجدان دارم😔شبا بخاطر این شپشا نمیتونم بخابم داغون شدم ، حتی نمیتونم ب درسام برسم😔از استرسش این ماه حتی پریودم نشدم😭💔

توروخدا اگ چیزی میدونین کمک کنین 😭😭😭

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم من هم پسرم پارسال ازمهد گرفتیم شامپوی شپش زدیم هرروز حموم میرفتیم توحموم نرم کننده میزدم بعدش باشونه ی شپش شونه میکردم قشنگ ازریشه شونه میکردم روزی دوبار حتما شونه میزدم یه روز درمیونم یه ساعت قبل حموم روغن زیتون میزدم به ریشه ی موهام

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

عزیزم این روشی ک میگم کلا برای منو راحت از بین برد...یه شونه مخصوص شپش خریدم، من اینترنتی ولی توبرو داروخونه شاید داشته باشن... آهنیه....اینترنتی هم از دیجی کالا میتونی بخری یکبار مصرف ک نیست بالاخره بدردت میخوره.... اول روغن زیتون زدم ب موهام بعد با اون شونه میکردم سه چهار روزه از بین رفت

برو داروخونه بگو شامپوشو میدن اینقدر نگرانی نداره ک مامانه منم سال پیش از همسایمون گرف باشامپو خوب شد ولی اسمشو نمیدونم بری داروخونه میدن‌ الکی هم چیزی نزن ازخودت.

بغیر موهای سرت بابد تمام‌پتو متکا و لباس بشوری جلو افتاب بزاری بعد حتما دکتر برو بهتر

شستم همه رو با آب داغ🙁🥺

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
من همه این راهکارارو ک گفتی فقط بلد بودم خب چرا نمیری دکتر سرکه هم شنیدم خوبه

امروز سرکه امتحان میکنم خداکنه جواب بده

داروخانه برم میتونم گیر بیارم؟

برو داروخونه بگو شامپوشو میدن اینقدر نگرانی نداره ک مامانه منم سال پیش از همسایمون گرف باشامپو ...

رفتم لیندان گرفتم فایده نداشت

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3758852/تاپیک-جامع-شپش-و-جلوگیری-از-فراگیر-شدن-آن?postId= ...

مرسی گلی🥺🌸