2777
2789
عنوان

توروخدا بیابین کمک 😭💔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 30 پست
مرسی گلی🥺🌸

فدات اصلا نگران نباش مراحل مو به مو جلو برو زودتر از یه ماه ریشه کنش می‌کنی مهم ترین نکته هم اینه که اصلا قطع نکنی تو سه هفته که قشنگ رشک ها از بین برن  اعصابت رو داغون نکن سخته اما شدنیه 😘😘🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگ مو رو سرت موند اصن پوستت سرت هنوز هست 😂😂

عزیمز کلن باید خونه تکونی مکنید همه جا بشورید همه لباسا رخت خواب ها مبل فرش پرده همه جی و هنه جا

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

اگه اتو مو داری میتونی از طریق اتو مو هم خشکشون کنی رشکارو موهاتو اتو کن رشکارو خشک وپودر میکنه من شنیدم اسپند هم خوبه یک قاشق غذاخوری اسیاب شده به همراه ۲لیوان اب بزار بجوشه اسپری کن به کل موهات وپلاستک بزار روموهات بعد چندساعت بشور

اگر انسانها همدیگر را درک کنند ، قاضی ها باید شغل دیگری برای خود انتخاب کننننند...

فقط سم از سم فروشی بگیر فقط به موها بزن که به پوست سر نخوره با پنبه بزن بعد سریع سرت بشور اصلا نزار بمونه بعد کلا ریشه کن میشه  بعد ی چیز مهم کلا رختخواب لباسا رو بزار جلو آفتاب بهشون سم بزن نزنی بر میگرده شک نکن

سرطان که نگرفتی دور از جون مردم دارن دسته دسته میمیرن آنقدر استرس ندارن بعدشم یکی که تو خونه میگیره همه باید شامپو رو بزنن

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

وااای خدای من خیلی چیز گندیه خیییلی، استارتر جان خیلی دیر فهمیدی که الان نمیتونی کاری کنی براش اگه زود میفهمیدی زودتر ریشه کن میشد، لیندان که خیلی خوبه ولی با یه بار شستشو که نمیره ،بهترین راهش اینه که یکی که خوب وارده بیاد دونه دونه رشکاشو بکشه و گرنه اگه یه دونه از رشکاش جایی بمونه چند روزه میشه شپش و باز همون آش و همون کاسه

متنفرم‌از خانواده شوهرم‌ 💩💩
دیگ مو رو سرت موند اصن پوستت سرت هنوز هست 😂😂 عزیمز کلن باید خونه تکونی مکنید همه جا بشورید همه لب ...

همجا رو رو شستیم⁦🤦🏻‍♀️⁩فایده نداشت

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
موهاتوباتیغ بزن تمام 

عروسیمه سال دیگهههه😭😭😭

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
رنگ بزار موهاتو اگه نرفت موهاتو پسرونه بزن 

سال دیگ عروسیمه😭

وااای خدای من خیلی چیز گندیه خیییلی، استارتر جان خیلی دیر فهمیدی که الان نمیتونی کاری کنی براش اگه ز ...

یکم مهر فهمیدم فک کنم خعلی بده😭

مامانم برام درمیاره🥺