2777
2789

من از اول ازدواج برا بچه آوردن برنامه داشتم که فاصله سنی بچه هام 3 سال باشه، ولی در کل تو فامیل هامون خانوما خیلی چشم و هم چشمی میکنن تو بچه آوردن یعنی خبر حاملگی یکی که میاد تا شش ماه بعد هرماه یکی دیگه حاملست، حالا من یکی از خواهرشوهرم تازه زاییده اون یکی که تو عقده تازگی حامله ست، یکی از زندایی هام تو اقدامه اون یکی هم برا تعیین جنسیت تو برنامه ست

منم منتظرم دندون هام درست شه اقدام کنم تا اون موقع نه تنها این دوتا هم حامله ان احتمالا سه چهارتایی اضافه میشن

دوست ندارم فک کنن که من خواستم عقب نمونم این برنامه رو من قبل ازدواج هم داشتم، حالا به شوهرم میگم وایسیم یه مدت میگه حرف دیگران برات مهم نباشه، ولی من شنیدم درباره این موضوع چقدر همدیگه رو مسخره میکنن، دوست ندارم درباره منم از این حرف ها بزنن، خصوصا میدونم تو بارداری خیلی زودرنج میشم، چطوری جلوی حرف هاشون رو بگیرم؟؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای خدا مگه ماشین جوجه کشیه زن؟

مگه مسابقه س؟

به خدا اون یه موجود زنده قراره باشه که نیازهای خیلیییییییی زیادی داره

مهمتر از همه مالی و تربیت

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

بزاریم عقب ک دیگران حرف نزنن؟!

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

هیچ وقت نمیتونیم جلوی حرف زدن دیگران رو بگیریم گلم

سخت نگیرو اقدام کن به بارداری

سعی کن تو زندگیت به حرف دیگران اهمیت ندی

یک چشم به هم بزنیم قشنگترین روزهای زندگیمون مثل برق و باد گذشته 

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️

خودت که داری درباره بقیه همینو میگی پس مطمئنا اونام درباره تو این حرفو میزنن

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐