دوست همسرم اومد خونمون مرخ بریون خریده بودن ک بخورن برا شام با شوهرم خواستم تشکر کنم با لحن خیلی مسخره گفتم دستتتتتتتتتتت شماااااااااااااا در نکنه اب شدم از خجالت دوست داشتم اب شم از خجالت
ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم یه بار معلم خصوصی گرفته بودم😂اقا بود سنشم بالا بود نسبتا.اولین بارم بود میدیدمش . تا اومد دمه خونمون با یه لحن مسخره ای گفتم سسسسسَلاااام😐
الان ۲ سال گذشته ولی همچنان بهش فکر میکنم اعصابم خورد میشه
ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
رفیق شوهرم چندوقته نامزدکرده ....اشتباهی ب شوهرم اس س ک س ی
داد خواسته بود ب نامزدش بفرسته ...بدبخت زنگ زد گف برات اس اشتبادادم شوهرم گف نه نگاکردم هرچی بودپاک کردم پیامارااصلا باز نکردم...بیچاره چندروز گم وگوربود مرد ازخجالت وای خدا واسه کسی نیاره