2777
2789
عنوان

خانواده همسری

249 بازدید | 30 پست

شوهرم خیلی حساسه روی خانوادش اصلا نمیشه اسم خانوادشون بیارم بلافاصله میگه کافیه حرفمو قطع میکنه خانوادش خوبن رابطمون خوبع ولی خب خیلی حساسیت نشون میدع نسبت بهشون

خب خونوادش. همه روو خونوادمون حساسیم. اگه خوبن خب حرفی نزن ازشون ک حساس نشه همسرتون 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

منم اینجوریم 😐

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زن داداش من جلوی چشم داداش من ما رو فوش میده 

بعد میگه خوب کاری میکنم فوشتون میدم 

بعد اومدم نی نی سایت این پسرای خانواده دوست رو دیدم باور نمیکنم

فرض کن در باز شود...برسد منجی عالم 

من هرچی رو خانوادش حرف بزنم حرفامو تاییدمیکنه  خودشم حرف میزنه میگه اره راست میگی خونوادم ادم نیستن😁

اگر انسانها همدیگر را درک کنند ، قاضی ها باید شغل دیگری برای خود انتخاب کننننند...

شوهر من رو مامانش افتضاح حساسه 

یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی منم اصلا نمیتونم مادرشوهرمو دوست داشته باشمه واسه همون گاهی اصلا تصور میکنم ندارمش و میگم مادرشوهر ندارم

زن بدی هم نیست ها ولی چه بکنم نمیتونم دوسش داشته باشم