من از ان تی خریدم دیگه موقع آنومالی همش دعا میکردم اشتباه نشده باشه😁😅قبلشم وسایل مشترک رو خریدم
ان تی بهم گفته ۵۱درصد دختره،بااینحال ترسیدم اشتباه باشه
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
چند هفته ای؟ منم منتظر جواب آزمایشم هستم تا ببرم پیش دکتر و برام سونو بنویسه
امروز ۱۸ هفته م کامل شده،پسفردا میرم سونو آنومالی
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
آه یه سوال 18 هفته کامل شده یعنی مثلا 18 هفته و 1 روز یا 2 روز هستین؟ من اینجا موندم الان من 17 هفته ...
من امروز ۱۸ هفته م تموم شد،فردا میشم ۱۸ هفته و یک روز،یعنی وارد هفته ۱۹ میشم تا کم کم کاملش کنم...شماهم دو روز دیگه ۱۸ هفته تون کامل میشه