2777
2789

مایه فامیل داریم تاقبل اینکه بره نظام خودشوباباش کارگرساختمون بودن الان یه ۸سالیه رفته تونیروی انتظامی یعنی زندگی خودشوباباش ازاین روبه اون روشده ۴سال بودمیرفت خونه ۱۵۰متری خریدباوسایل آنتیک مامانه رومیبرد طلاازطلافروشی مینداخت دستش میگفت دوستم گفته بیاطلاببرمجانی واسه خواهرزادش ۴سالشه گوشی اپل آورده 😮اونم دوستش داده 😐

یه خرجایی میکنه حسودیم نمیشه ها نمیدونم شایدم بشه😆 ولی اخه چطور انقدراحت رشوه میگیره بعدم میگن مانون ایمان ونمازخوندنمونومیگیریم

خدا ازشون نگذره مردموبیچاره کردن خواهرمن باشوهرش مشگل داشت به بچه ۳سالش آسیب رسونده بودمرتیکه هرچی میرفتیم پاسگاه اولش خوب پیش رفت بعدشوهرخواهرم تریاک رشوه داده بودهمه چی ماس مالی شد خیرنبینن اونایی ک بازندگی مردم بازی میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیروی انتظامی ک خیلی حقوقشون نیس 

ی کارایی میکرده 😄😄😄

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒
شیرینی بهش میگن دیگه شووووه نیست که 😎😎😎 اینو یکی از نماینده ها گفته بود فکر کنم که اسمش شیرینی ه ...

اره خوب ولی خدایی دیدی خدام کاریشون نداره بعدفقط خدانکنه مایکاری کنیم بامغزمیایم زمین شوهرم یجاچن سال پیش کارمیکرد تویه کارخونه بزرگ اینا چن باری اشانتیونهاروبرداشتن واسه خودشون خداشاهده ۸سال خرج دوا دکترکردیم

اره خوب ولی خدایی دیدی خدام کاریشون نداره بعدفقط خدانکنه مایکاری کنیم بامغزمیایم زمین شوهرم یجاچن سا ...

خوب برا اینکه شما خوبی ی بدی هایی داری خدا میخواد اونارو بذاری کنار ولی ایشون کلا ذاتش سیاهه خدا به حال خودش رهاش کرده تا بیشتر سقوط کنه خدا نگاش نمی کنه 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
اره خوب ولی خدایی دیدی خدام کاریشون نداره بعدفقط خدانکنه مایکاری کنیم بامغزمیایم زمین شوهرم یجاچن سا ...

تازه همیچن هر روز خوشبخت ترم میشن

ما یه ریال از یکی برداریم به دلار جواب پس میدیم

شاید ما آدمایی خوب دنیا هستیم ولی خب ای کاش زندگی مال آدما خوبا هم بود

خوب برا اینکه شما خوبی ی بدی هایی داری خدا میخواد اونارو بذاری کنار ولی ایشون کلا ذاتش سیاهه خدا به ...

والا میگن ماایمانمون قویه 

بخدا قرعه کشی خونگیم مینویسن نهایتش نفر۴درمیان😂 لامصباانگار به خدام رشوه میدن

عزیزم مطمئن باش که رشوه میگیره

اونم اگر شغلش حساس باشه مثله مواد مخدر یا سمت مناطق مرزی باشه یه پیشنهاد های کلانی میشه بهش که مغزت سود میکشه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔