2777
2789
عنوان

صبحانه چیا میخورید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنیر کره گوجه خیار گردو خامه مربا عسل ارده شیره نیمرو سوسیس تخم مرغ خورا لوبیا چیتی اش حلیم.  جمعه ها  و تعطیلات که خونه ایم صبحونه کامل ولی روزای دیگه پنیر گردو گوجه خیار بعضی اوقات شیرکاکائو و کیک شکلاتی

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

من کلا اهل صبحونه نیستم اصلا اشتها ندارم اون لحظه اما چون چندوقته رژیم گرفتم یا تخم مرغ اب پز🤢یا شیر وخرما یا سیب

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴

منم خامه عسل یا پنیر و گردو 

اما کلا غذا دوست دارم بخورم صبح 

یک وقتهایی اگه از شب قبل پیتزا باشه صبح میخورم خیلی دوست دارم غذاهای این مدلی برای صبح اما سعی میکنم زیاد نخورم

میشع توضیح بدی کامل توروخدا ینی اول اینا رو سرخ میکنی بعد بش تخم مرغ میزنی؟

اول قارچ سرخ میکنم بعدفلفل اضافه میکنم نرم شدن فلفلا گوجه بهش اضافه میکنم فلفل سیاه نمکم بهش میزنم هم میزنم تااب گوجه جمع شه دگه تخم مرغ میزنم  تخم مرغه پخت  برمیدارم  این غذادانشجوییمون بودمن الان بعنوان صبحانه درست میکنم 

منم خامه عسل یا پنیر و گردو  اما کلا غذا دوست دارم بخورم صبح  یک وقتهایی اگه از شب قبل پ ...

منم اصلا صبحانه دوست ندارم

و خدایی مهربانتر از حد تصور....خدایاشکرت🙏