2777
2789

بچه ها بنظرتون چیکار کنم.... 😞

کیا با کالری شماری لاغر  شدن و برنگشته ... یا استپ نداشتن.... 

میشه یکم بهم روحیه بدین🙏

**✿❀ ❀✿****✿❀ ❀✿****✿❀ ❀✿****✿❀ ❀✿**

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنده 

ولی حوصله ندارما

من عاشق زندگیمم و هر چه شکست بخورم قویتر میشم و زمین بخورم پا میشم و هر چیزی که در دنیا است برایم اندرز است از کوه استوار استواری و مقاومت را یاد گرفته ام از خورشید نورانی و مهربانی و گره از کار دیگران گشودن ......
حرفی ندارین😐😑

به حرفای سایت زیاد توجه نکن زورتو بزن شد شد نشد هم نشد

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

با کالری شماری لاغر کن

و یاد بگیر که همیشه اونجوری غذا بخوری

مثل اینه که روی مصرف غذات کار میکنی

اونجوری دیگه برنمیگرده

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

عزیزم استپ وزن تو رژیم طبیعیه درواقع باید ی شوک ب بدنت وارد بشه ک بتونه ادامه بده برای همین کسایی ک میخوان رژیم طولانی مدت داشته باشن بهشون میگن معمولا یک روز ازاد یا یک وعده ازاد در هفته داشته باشن اگه میخوای تو تایم کمتر از یک ماه وزن زیادی بدون عوراض ظاهری داشته باشی پیش ی متخصص تغذیه برو و بگو درباره رژیم کتوژنیک راهنماییت‌ کنه

بودیم ما یه دونه روح تو دو تا کالبد دیدیم همو مطمئنم اون روز خدا هم شاد شد♥️

عزیزمم منم ۵۳ هستم میخوام ۴۸ اگه هستی باهم باشیم از امروز شروع کردم😂😍

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر دو سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

من با کالری شماری تو چهل و پنج روز ۱۱ کیلو کم کردم فقط حوصله توضیح دادن ندارم....اگ میشد نی نی سایت ویس داشت عالی میشد

با کمک تاپیک لاغری هدفمند باربی میشممم💪وزن اولیه ۷۸ وزن فعلی۶۷/۵😍😍😍
اخه ی جا خوندم باعث مشکلات روده و معده میشه😦

کم خوردن یا سالم خوردن باعث سلامتی بدن میشه

نمونش کره ای ها هستن

غذاشون کالری نداره😑😑😑

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا