2777
2789

این دوتا کتاب ناجی زندگی زناشویین به نظر من

تئوری انتخاب و ازدواج بدون شکست از ویلیام گلسر ترجه دکتر علی صاحبی الان خلاصه ای ازشون میزارم البته کپیه خودم ننوشتم خلاصه رو

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

خلاصه 

اکثر ما به هنگام ازدواج می‌دانیم که تصویری که از همسرمان در دنیای مطلوب خود داریم، واقعی نیست!

و بسیاری از ما برای تطبیق این تصویر با واقعیت موجود تلاش می‌کنیم.

اما هر قدر درگیر این تغییر می‌شویم، زندگی‌مان با مشکلات بیشتری مواجه می‌شود. هنوز بسیاری از ما سعی می کنیم خود را فریب دهیم و فکر

می کنیم با نثار عشق‌مان،

می‌توانیم همسر آینده‌مان را طبق دنیای مطلوب خود تغییر دهیم.

براساس تجربیات مشاوران تئوری انتخاب، بیشتر مشکلات زناشویی از فروپاشی این توهم به وجود می‌آید.

اگرچه نمی‌توانیم هیچ کنترلی بر دنیای مطلوب دیگران داشته باشیم،

اما می‌توانیم برای شناسایی آن تصاویر تلاش کنیم و به شیوه ای رفتار کنیم که مشابه آن تصاویر باشد.

سه تفاوت رابطه دوستی و رابطه زناشویی:

زندگی زناشویی بر خلاف دوستی که رابطه ای داوطلبانه و آزاد و بر سر اختیار است، تعهدی قانونی، اخلاقی و معمولا دینی محسوب می شود،

از این رو شالوده ازدواج بر

"کنترل بیرونی" بنا شده است.

در ازدواج بر خلاف دوستی، نزديكي جسماني زن و شوهر از ضروريات محسوب مي شود يعني افراد متاهل "بايد" با يكديگر در یک مکان زندگی کنند. يا با همديگر تماس نزديك برقرار كنند، ولي دوستان ، لازم نيست با هم زندگي كنند و در تماس دائم با هم باشند.

بر خلاف قطع رابطه دوستی، قطع رابطه زناشویی پیامد های ناگواری مانند نفقه و حمایت همسر، نگهداری از فرزندان، انزوای اجتماعی یا طرد دینی، بی اعتنایی افراد خانواده و یا تقسیم اموال به همراه دارد.

در واقع دوستی های بلندمدت،

تنها رابطه انسانی است که در آن، بدون آن که بدانیم از همان آغاز دوستی "تئوری انتخاب" را به كار

می بریم.

«تئوری انتخاب» می گوید ما تمام کارهایی که انجام می دهیم از جمله احساس بدبختی مان را نیز خودمان انتخاب می کنیم. دیگران نمی توانند ما را نه بدبخت کنند و نه خوشبخت. تمام آنچه می توانیم از آنها دریافت کنیم یا به آنها بدهیم «اطلاعات» است.

توی این کتاب خیلی خوب نیازهای اساسی انسان رو توضیح می ده و اینکه چطور شدت نیاز هر فرد در تقابل با همسرش اون ها رو دچار مشکل می کنه

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من داشتم یکی یکی تاپیکهات رو میخوندم و تو یکی از تامیکات ازت درخواست شماره تلفن کردم تا اینکه تاپیک قبلتو دیدم که گفتی ناراحت میشی از اینکه شماره میخوان...من نمیدونستم عزیزم درخواستمو پس میگیرم گام