2777
2789

خانوما من الان ۳۸ هفته و ۴ روزمه  تا الان دوبار معاینه شدم بهم گفت هم دهانه رحمت سفته هم بچه هنو نیومد تو لگن ..گفت زایمان سختی خواهی  داشت ...کسی چنین تجربه ای داشته آخرش چیشد؟ این روزا ورزش و پیاده روی هم دارم تو خونه ..کسی میدونه لطفا کمکم کنه

من خدا رو دارم 🤗

خوب ب دکترت بگو نامه بده بری سزارین شی چکاریه درد طبیعی بکشی آخرم ببرنت برا سزارین

کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟

عزیزم من با توپ ورزش کردم خیلی خوب بود

اگر میتونی توپ زایمان تهیه کن و روزی حداقل یه ساعت ورزش کن هم دهانه رحمت نرم میشه و باز میشه هم بچه میاد پایین

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من با توپ ورزش کردم خیلی خوب بود اگر میتونی توپ زایمان تهیه کن و روزی حداقل یه ساعت ورزش کن ه ...

اگر خواستی بگو تا بهت بگم با توپ چه کارایی کنی 

من از هفته ۳۶ باهاش کارکردم هفته ۳۸ و ۱ روز حدود سه سانت و نیم باز بودم

خوب ب دکترت بگو نامه بده بری سزارین شی چکاریه درد طبیعی بکشی آخرم ببرنت برا سزارین

نامه نمیدون ک الان ب راحتی اول باید درد طبیعی بکشی نشد سز میکنن

من خدا رو دارم 🤗
عزیزم من با توپ ورزش کردم خیلی خوب بود اگر میتونی توپ زایمان تهیه کن و روزی حداقل یه ساعت ورزش کن ه ...

توپ زایمان دخترعموم استفاده کرد  خیلی خوب بود بعدم موقع دردات شروع شد ازماما بخواه یه کم سرپا وایستی بچه سریع میادپایین برامن همین جوری جواب داد

خدایا خداجونم هرکی تونی نیسایت مشکل داره خودت به بزرگی خودت مشکلشون روحل کن  
اگر خواستی بگو تا بهت بگم با توپ چه کارایی کنی  من از هفته ۳۶ باهاش کارکردم هفته ۳۸ و ۱ روز حد ...

اره عزیزم بگو ...مرسی از راهنماییت پیاده روی هم کردی؟

من خدا رو دارم 🤗

آهنگ بذار قر بده نخندیا بهم 

ولی من زیاد پیاده روی نداشتم از اول بارداریمم همش دراز کشیده بودم از توماه هشت و نه زیاد رقصیدم با رقص از این ور خونه برو اونور ورزشارم تو نت ببین انجام بده 

من تو هفته ۳۷زایمان سزارین داشتم چون دهانه رحمم دو سانت باز شده بود و بچمم با پا بود نگران نباش سوره انشقاق و دعای یستشیر با دعای ناد علی و سوره یاسین.زیاد بخون منو بخاطر درد و انقباض بستریم کردن زایمان کنم با اینکه من فقط انگار معدم درد میکرد

اره عزیزم بگو ...مرسی از راهنماییت پیاده روی هم کردی؟

اره من کلا تو بارداریم پیاده روی داشتم ولی به طور منظم و بیشتر از ۳۶ به بعد بود و حدود ۱ ساعت هرروز پیاده روی میکردم

بشین رو توپ روش قر بده

جلو عقب چپ راست برو

روی توپ بشین بپر بپر کن که این حرکت برای هفته ۳۸ به بعده که الان برای شما مناسب

حداقل ۱ ساعت کار کن هر روز این ورزشها رو بکن

من از ۳۶ بعد حدود ۱ ساعت روش ورزش میکردم دقیقا ۳۹ زایمان کردم و خداروشکر زایمانمم خیلی خوب بود

آهنگ بذار قر بده نخندیا بهم  ولی من زیاد پیاده روی نداشتم از اول بارداریمم همش دراز کشیده بودم ...

مرسی از راهنماییت عزیزم از سزارین راضی بودی؟

من خدا رو دارم 🤗
اره من کلا تو بارداریم پیاده روی داشتم ولی به طور منظم و بیشتر از ۳۶ به بعد بود و حدود ۱ ساعت هرروز ...

مرسی عزیزم...

میشه بهم بگی درد زایمان چجوریه ؟شبیه درد پریوده یا دلپیچه و اینا 

من خدا رو دارم 🤗
مرسی عزیزم... میشه بهم بگی درد زایمان چجوریه ؟شبیه درد پریوده یا دلپیچه و اینا 

هردوش

برای من با انقباض شروع شد ینی اول کل شکمم هر چنددیقه یه بار و با زمان مشخص منقبض میشد همراهش کمردرد خفیف هم بود

تا وقتی که کیسه ابم پاره نشده بود دردام همین بود و اصلا انگار درد نداشتم وقتی کیسه ابم پاره شد درد اصلی شروع شد از رون میومد به سمت دلم و کمرم و میگرفت و ول میکرد مثلا ۳۰ ثانیه درد داشتم ۳۰ ثانیه یا کمتر اروم میشدم 

عزیزم یه چیزی بگم که منو تو زایمانم اذیت کرد این بود که بلد نبودم زور بزنم تو الان تمرین کن و حواست باشه که چه طور زور بزنی اگر زور درست بزنی بچت زوتر دنیا میاد 

من از وقتی که دردای اصلیم شروع شد تا زایمان کنم ۱ ساعت و ۴۵ دیقه طول کشید که نزدیک نیم ساعتش برای زور زدن رفت😐اخرم خداروشکر با کمک پرستار تونستم زور کامل بزنم و بچه دنیا بیاد

راستی گلم میشه اگر یادت بود برام موقع زایمانت دعا کنی

من الان دوباره باردارم و هفته ۲۳ هستم

لطفا دعا کن خدا بچم رو حفظ کنه و سالم و صالح باشه و به سلامتی و به موقع و به راحتی دنیا بیاد انشاالله

منم برات ۱۴ تا صلوات میفرستم انشاالله زایمان خوبی رو تجربه کنی و بچت رو سالم و با دلخوش بغل بگیری

اگر خواستی بگو تا بهت بگم با توپ چه کارایی کنی  من از هفته ۳۶ باهاش کارکردم هفته ۳۸ و ۱ روز حد ...

سلام عزیزم منم ماه بعد زایمان میکنم میشه به منم بگی چه ورزشایی رو از کی با توپ شروع کنم که دهانه رحم به موقع باز بشه

رو توپ بشین بالا پایین کن حرکت سجده رو برو دهانه رحم بازمیشه شیاف گل مغربیم دهانه رحمو نرم میکنه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب