2777
2789

گفتن دیگه مشاوره تعیین جنسیت نباید بدید 

اخه چرررا😢😢😢

چ ربطی داره....

شانس ما شدا...

دکترمو عوض کنم اوکی میشه یا به همه اعلام میکنن؟

👪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا، چه ربطی داره آخه

نمیدونم دیروز رفتم چکاپ کامل ازمایش و ... بنویسه گفتم تعیین جنسیت خاصی هم بخوایم مشورت میدید؟

گفت ک ن کلا از کرونا ب اینور اعلام کردن بهمون تعیین جنسیت نکنیم😶😢

👪

حالا چه فرق داره 

بچه خوب و سالم قسمتت بشه هرچی که هست

بعدم انقدر تو نت و .... همه رژیم های تعیین جنسیت هست که دیکه نیاز به دکتر نیست

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
حالا چه فرق داره  بچه خوب و سالم قسمتت بشه هرچی که هست بعدم انقدر تو نت و .... همه رژیم ها ...

من دوماه دیگ قرار اقدام کنم

صد درصد ک سلامتیش واجب تر و واسه ادن ی ماه بیشتر رژیم طبق نت و سرچ و.... رعایت میکنم ..

ولی برام عجیب بود دیگ بچه هم ب دستور بالاییا ربط داره😐

👪
من دوماه دیگ قرار اقدام کنم صد درصد ک سلامتیش واجب تر و واسه ادن ی ماه بیشتر رژیم طبق نت و سرچ و ...

😂😂😂

الان گل لباسمونم دیگه کم‌کم به اونا ربط داره🥴🤦‍♀️

حالا اگه نمیخوای خیلی سخت بگیری به خودت کلیتش رعایت کن ، چون خیلی رژیماش سخته مثلا برای اینکه پسر بشه باید کلا هرچیزی که کلسیم داره رو حذف کنی و.... خب واقعا بدنت ضعیف میشه برای کرونا بده.

مادر بزرگا میگن هرکی ترشی و چیزای سرد و.... بخوره بچش دختر میشه هرکسیم خرما و گرمیجات زیاد بخوره برعکس.... یه دستوراتی هم هست فکنم برای امام صادق...خیلی با جزئیات گفته مثلا امروز ۳تا خرما فردا ۲ تا سیب ..... 

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤

ای داد بیداد 

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

😂😂😂 الان گل لباسمونم دیگه کم‌کم به اونا ربط داره🥴🤦‍♀️ حالا اگه نمیخوای خیلی سخت بگیری به خ ...

اره من ی ماه کامل لبنیاتو حذف کردم شاید تو ی ماهو نیم گذشته یکی دو لیوان دوغ اونم تو مهمونی خوردم رودروایسی 

مرغو و ترشی هم حذف کردم

مرغو برا هورموناش

نوشابه هم همینطور 

فست فودم قطع کردم

گوشتم فقط قرمز مصرف میکنم و میگو ...

این دستورات امام صادقو باید ب همین اسم سرچ کنم؟

👪