2777
2789
شما چند بود؟ بتات. چی بگم ناامید شدم

‌والا من نمیدونم چ جودی حساب میشه ۱۶ ماه پیش پریود شدم ۱۳ ام ابن ماه ۳۱۹ بود پریودامم نامنظمه سر ۲۵ روز میشم تقریبن ندا بهم گف دختر 

خدایا نی نی سالم بهم بده  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

‌والا من نمیدونم چ جودی حساب میشه ۱۶ ماه پیش پریود شدم ۱۳ ام ابن ماه ۳۱۹ بود پریودامم نامنظمه سر ۲۵ ...

بتا رو ولش کن. من به دکترم گفتم اصلا تایید نکرد.حتی سونو آن تی رو.فقط سونوی شانزده هفته به بعد رو. چندمین بچته؟ من یه دختر دارم اینم مثلا ای یو آی تعیین جنسیت کردم خیر سرم که دیگه قصد بارداری ندارم

مرسی عزیزم همچنین برای شما ان شالله 

ندا درست گفت جنسیت و اسی؟ 

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
قبول دارم. انشاالله هر چی باشه سالم و صالح باشه.بچه اول اصلا فرق نداره

ندا جنسیت و درست گفت واسه شما؟؟؟ 

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️