2777
2789
عنوان

از اخلاقای بدتون بگید😬

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 95 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خواب که بیدار میشم بداخلاقم

شبا دیر میخوابم

زود اعتماد میکنم

همه رو مث خودم مهربون و انسان میبینم

نظم ندارم

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    

زود عصبی میشم 

تو دعوا هرچی ک ب دهنم بیاد بار طرف میکنم 

بیخیال حرف مردم 

رفیق باز

لجباز و ی دنده 

مغرور و

اگه از کسی خوشم نیاد کاملا به روش میارم و همش تو جمع ضایع میکنمش

هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک‌ جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرم‌که اومدی کشیدی آروم آروم  عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلک‌ک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمی‌ارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️      به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..

احساسی😔

دهن لق ساده رو بی ریا صاف 

پرخور و تنبل و بی هدف کلن ب دردنخورم 

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
شدیدا اهل غیبتم البته فقط با دوستای قابل اعتمادم

اخه حال میده لامصب😁😁😁اصن انگار ب ادم جون تزریق میکنن😂

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

منم عصبي 

و اينكه از اين اخلاقم كه زودباورم خيلي بدم ميادد خيلييي 

هر كي هر چي گفت باور ميكنم 

چون خودم به همه راست شو ميگم بخاطر همين نميتونم باور كنم كسي دروغ ميگه وقتي هم بفهمم طرف دروغ گفته سريع ميرم به روش ميارم

اينكه هم رك ميگم اهل طعنه و كنايه نيستم يعني بلد نيستم كسي هم بهم طعنه و كنايه بزنه نميفهمم 

حاجتي سخت دارم خدايا فقط تو ميتوني توكلم به توست 🤲🏻
زود از کوره در میرم متاسفانه  خیلی از عادت های بدم رو اصلاح کردم ولی این یکی رو هنوز نتونستم&n ...

سعی کن تنفستو درست کنی

یادم نیست الگوش چی بود ۱.۳.۵ بود شاید

ینی مثلا ۱ ثانیه دم ۳ثانیه نفستو حبس کن ۵ثانیه بازدم

ی الگوی دیگه هم یادمه ۳ثانیه دم ۱۰ثانیه حبس بازدمش و یادم نیست چند ثانیه 

با دلای پاکتون واسم یه صلوات برسین😍مرسی
عصبی. لجباز. یه دنده. خلاصه خردادی هستم اوووف خودت تا تهش و بخون

😍خردادی

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)