shainadiba مدیر عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 1201 عنوان از اخلاقای بدتون بگید😬 | مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 95 پست من غرغرو از غیبت خوشم میاد ولی نه هر کسیخیلی زود جوش میارمحساسم گاهی اوقاتانتقاد غیر منطقی نمی پذیرمعجولبد بینیه کاریو اولش ذوق دارم خیلی زود تو جمع یا برای هر فعالیتی خسته می شمتنوع طلبمقداری ظاهر بین ساده ! 1399/07/21 | 01:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیبیلوتنها عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 10578 نه دیگه عاقا انقدددد دوسش نداشته باش در حد شوهر من دوسش داشته باش😂😂😂😂 باشه فقط بدون عزیییییییییییییییز دلمی جدی گفتمااااااا منتظرتم گلم درخواست بده به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا
جانی_دپ عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 40388 باشه فقط بدون عزیییییییییییییییز دلمی جدی گفتماا ... عشقیییییییییی😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 { خانم هستم }
سیبیلوتنها عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 10578 عشقیییییییییی😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 عزیییییزززززززی تو واسم منتظرتم گلم درخواست بده به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا
سیبیلوتنها عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 10578 بیا برات گل اوردم منتظرتم گلم درخواست بده به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا
shainadiba مدیر استارتر عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 1201 نه واقعا فقط به فکر تجمل و ظاهر زندگی هستم به فکر باطن نیستم فضولی خیلی اذیتم میکنه خیلی اخلاق بدیه ... خودت بخوای می شه عزیزم درسته خیلی سخته همینکه ادم اغرار می کنه واقعا خالی می شه