2777
2789
عنوان

بيايد نظر بديد بهم خواهريا

523 بازدید | 45 پست

سلام بچه ها 

ميخواستم نظرتون رو در مورد تتو اي كه ميخوام بزنم بدونم

يكيش لاين وان عكس خودم و پدرم روي بالاي ساعدمه 

يكيش هم علامت روي قبر آلفرد اشنيتكه هست 

كه مكث روي سكوت با صداي بلنده كه اينو احتمالا دو بند انگشت پايين آرنجم بزنم 

يكي ديگشم يه جمله با خط يكي از دوستام هست كه به اتفاق دوستش هم دارم 

نميدونم اول كدوم رو بزنم نظر شما چيه!؟ 

در من كسي به طور مداوم پريشان است:))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تتو خوب نیس😂😂😂

ما آدمهایی غریبی هستیم....پس ندیده یکدیگر رو دوست بداریم ، عشق بورزیم و به یکدیگر کمک کنیم  ، عشق ورزیدن هزینه ای ندارد و در عوض بسیار پرسود است شاید دلی  شاد و شد و دعایی کرد و ...بر جمال زیبای مولایم مهدی 😍عج😍 صلوات .......شکرگزار باشیم ....و لبخند بزنیم....روزهای خوب در راه هستند انشاءالله و قطعا بعد از سختی آسانی است .😊😊شمایی که داری امضا منو میخونی انشاءالله به حاجتت برسی برای حاجت من صلوات بفرست 🥰🥰😍😍😍
اولي تو اين مايه ها ميشه

این عکس مادرشون هستا... 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
این نماده چیه؟؟منم تاتو دوس دارم ولی میترسم بعدها پشیمون شم

مكث روي سكوتي با صداي بلند يك قاعده موسيقي هست گلم 

تعريفش اينه معنيش ديگه بنا به تعبير نفره

در من كسي به طور مداوم پريشان است:))