2777
2789
عنوان

دعای خونه دار شدن

207 بازدید | 14 پست

دوستان برا خونه دار شدن همه اون هایی که دلشون یه خونه خوب میخواد صلوات بفرستید .

انشالله تو این وضعیت اقتصادی خدا برا هممون معجزه کنه و خونه دار بشیم 

گزارش بزنید تروقران نکنه اشنا ببینه مرسی 🙏🙏😭😭براتون صلوات میفرستم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5205261/بعد-دوسال-ب-دوستم-پیام-دادم-ببینید-چطور-جواب-داد-عکس

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

من ۲۳ سالمه 

دو ماهه همسرم کار نداره 

به خدا نمیتونم پوشک و شیر خشک بچمو تامین کنم 

دزدی نمیخوام کنم 

برای امواتتون ختم قرآن، قرآن 

نماز و روزه ی قضاشون هر چند روزی که بگید 

ختم صلوات اذکار 

چله ی حق شناس با قیمت پیشنهادیه خودتون 

استخاره هم میگیرم

البته همسرم میگیرن

دوستان خواهش میکنم بردارید 

نائب چله حق شناس میشم.....ختم قرآن یس الرحمن و...انجام میدم.نماز میخونم و روزه میگیرم ...ختم صلوات انجام میدم .چله حدیث ‌کساء ناد علی زیارت عاشورا و توسل میگیرم بخاطر شرایط زندگیم مجبورم. مدرک هم دارم کاربری قبلیم هم ترکید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعایی به جهت برآمدن حاجت از شیخ بهاءالدین عاملی که بسیار مجرّب است: از شیخ بهاءالدین عاملی رسیده که در شب جمعه این دعا را بر چهل و یک دانه گندم بخواند و بر بام خانه ریزد تا مرغها بخورند اگر حاجتش روا نشود بر من بد گویند.

بِسْمِ الله الرّحْمنِ الرّحیم لا اِلهَ اِلاَّ اللهُ بِعَوْنِکَ وَ قُدْرَتِکَ لا اِلهَ اِلاَّ اللهُ بِحَقِکَ وَ حُرْمَتِکَ لا اِلهَ اِلاَّ اللهُ فَرَجاً فَرَجَنی مِنْ اَمْری فَرَجاً وَ مَخْرَجاً رَبَنّا یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ به هر دانه گندم یک بار بخواند. 

التماس دعا🌷

#پول_باید_باشه_تا_خونه_باشه

#دعا_واسطه_حاجات

🍃🎈🍃🎈

✅سلام مروارید عزیزم اینم یکی از دوستام هفته پیش بهم گفت که خواهرشوهرش چندسال با مادرشوهرش زندگی می‌کرده پارسال یه نماز خونده آخرین چهارشنبه ماه صفر الان در کمال تعجب خونه خریده با اینکه اصلا موقعیتش نداشته الان داره به خونه جدید نقل مکان میکنه بزار تا خانما انجام بدن تو آخرین چهارشنبه ماه صفرقبل از غروب آفتاب زیر آسمان اگه امکانش بود وگرنه زیر پنجره نور به داخل میفته باشه خوبه اول دورکعت نماز حاجت بعداز نماز سوره های نشراح وتین ونصروتوحید وناس وفلق به ترتیب حتما باشدازهرکدام ۶مرتبه وهمین اعمال راقبل ازطلوع آفتاب فردا یعنی ۵شنبه انجام دهد فقط هر سوره هفت مرتبه انجام دهد ایشالا تا سال دیگه صفر صاحب خونه میشه باید با اعتقاد کامل انجام بده

✅ سلام مروارید جونم.نماز چهارشنبه و پنجشنبه آخر ماه صفر واسه خرید خونه و بازشدن بخت عالیه خیلی تجربه شده تا سال دیگه جواب میگیرین به این صورت که: چهارشنبه آخر ماه صفر قبل از غروب آفتاب درست در ساعات پایانی روز دورکعت نماز میخوانید و بعد از سلام نماز سوره های: انشراح، تین، اذاجاء، توحید و فلق را به ترتیب هرکدوم رو 6 مرتبه بخوانید و فردای اونروز یعنی پنجشنبه صبح قبل از طلوع آفتاب باز هم دورکعت نماز میخوانید و بعد از سلام نماز همون سوره ها رو به ترتیب ولی اینبار هرکدوم  رو 7 مرتبه بخوانید انشاءالله تا سال آینده تو خونه خودتونید ما خیلی تجربه کردیم انشاءالله دوستان هم جواب بگیرند.

#خرید_خونه

💖🅾💖

میشه برا حاجتم یک دونه صلوات بفرستی.میدونم فرستادی ممنون

دعا رب انزلنی منزلن مبارکن وانت خیر المنزلین. 

آیه قرآنی هست 7 نفر خوندن همشون خونه دار شدن از جمله خواهر گلم

مثبت فکر کنید نماز بخونید قرآن بخوانید عشق فقط برای خداست❤️