2777
2789
عنوان

شغل همسرم

261 بازدید | 26 پست

شش ساله ازدواج کردم شوهرم وضع مالی متوسط داشتن پدرشون بازنشسته شهر داری و خواهر بردار ماشالله زیادن..اومدن خواستگاری ب واسطه یه دوست..ماهم وضعمون متوسط مثل خودشون..خلاصه من ب واسطه اخلاق رفتار خانواده اروم قبول کردم الانم راضی ام اما مشکل همسرم شغلش...پرستار پیرمردها هست اونایی ک از کار افتادن کلن این کارش..زندگیم برکت داره اما خب همش فکر ایندم ...فامیلا خودش خیلی مسخره میکنن میگن فردا بچت بزرگ شه میخای بگی میری پمپرز عوض میکنی ..میرم تو فکر ..حس میکنم افسرده شدم استرس دارم...نمیتونم با کسی  حرف بزنم فقط درد دلام پیش خداس...ببخشید طولانی شد اگه نظری یا حرفی ک ارومم کنه بگین ممنون میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااا بگو پرستاره سالمنده 

عزیزم کارش ثابت باشه خدا روشکررررر کن 

چقدر فامیلا بیشعورن واقعا ، نباید اجازه بدین لابد جفتتون بی زبون هستین 

من بودم اجازه نمیدادم نظر بدن و اینطور بگن

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

فامیلا غلط میکنن ب رین به همه اشون

خدا شوهرت و حفظ کنه

هر چقدر گذشته ها بد بوده ولی....  باز نیست مثل ما توی این محدوده....                   همه چیزو واسه اینکه دلت کنار دلم باشه من ساختم...    کی گفته اونایی که مال همن اونایی که عاشقن باختن؟!........                         

چرا باید از ریز کارای همسرت همه خبردار باشن 

حالا که گذشته و خبر دارن 

اجازه ی توهین به کسی نده 

مردم هر شغلی داشته باشی یه حرفی برای زدن دارن

خدا تو شکر کن 

که همسری داری که کارش 

هم ثواب اخروی داره و هم اجر دنیوی 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
فامیلا غلط میکنن ب رین به همه اشون خدا شوهرت و حفظ کنه

آروووووم باش فرزندم😂

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
 تا دبسنان خونده

اهان من فک کردم پرستاری خونده خودشون انتخاب کردن پرستار سالمندان باشن عزیزم همسرت نون حلال درمیاره ب نظرم اصلا ب کسی اجازه نده راجع ب کار همسرت بحث کنن اصلااااا

معرفتت گیر منفعتت!!!!!!!!