2777
2789
عنوان

چرا همش با هم خدایا لطفااا یکی یکی

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 37 پست
ببخشید عزیزم یه چیز بگم 😅 شما ب من گفتین پروفایلو کپی میکنین برا دخترتون نگفتین برا پروفایل خودتون ...

ببخشید من نمیخواستم بذارمش پروفایل دخترم گذاشتش 

نبخش بذار یاد بگیرن اشتباه نکنن😊😊
ببخشید من نمیخواستم بذارمش پروفایل دخترم گذاشتش 

ای بابا عزیزم تو این شرایط و حال بدت واقعا ناراحت شدم اون کاربر اینطوری گفت حالا یه گیف پروفایل چه ارزشی داره.... 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای بابا عزیزم تو این شرایط و حال بدت واقعا ناراحت شدم اون کاربر اینطوری گفت حالا یه گیف پروفایل چه ا ...

عزیزم مرسی خداروشکر الان خیلی خوبیم در رابطه با پروفایل مهم نیست من واقعا واسه پروفایل دانلودش نکرده بودم واسه دخترم بود اونم خوشش اومد گذاشتش من اصلا خبر نداشتم تا خودش گفت

خدا یا یه چیزی نمیده یا بده همش

و باهم میده حکمتتو شکر

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
عزیزم مرسی خداروشکر الان خیلی خوبیم در رابطه با پروفایل مهم نیست من واقعا واسه پروفایل دانلودش نکرده ...

خداروشکر که خوبی. خیلی خودتون رو تقویت کنید ایشالا زودتر بچتو میبینی. پروفایل هم فدای سر گل دخترت 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 

منم چند روزی فقط حس بویایی وچشائی ندارم یعنی کروناست

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
خداروشکر که خوبی. خیلی خودتون رو تقویت کنید ایشالا زودتر بچتو میبینی. پروفایل هم فدای سر گل دخترت&nb ...

مرسی عزیزم لطف داری 😍😍😍