دوستان من اصلا اعتماد به نفس ندارم 😭 هیچی کم ندارم خدارو شکر هم قیافه هیکل تحصیلات هنر همه چی دارم ولی اعتماد به نفس ندارم 😢 از لحاظ قیافه خدارو شکر از نظر بقیه خیلی خوشگلم امکان نداره کسیو ببینم واسه اولین بار و اینو بهم نگه ولی اعتماد به نفس ندارم... ☹ بعد این که خیلی خاکیم و زود جوش میخورم با بقیه 😢 دلم میخواد از اینا باشم که انگار از دماغ فیل افتاده همه رو از بالا نگا میکنه ولی متاسفانه خیلی خاکیو مهربونم و هرکیو میبینم زود باهاش جوش میخورم 😒 میشه منو راهنمایی کنید😭
تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوممیرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤
اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیینا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف. ماتَـرَکْناکَ_یابـن_الْحُـسـَـین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!