2777
2789
عنوان

تنبیه بدنی کودکان...

| مشاهده متن کامل بحث + 15423 بازدید | 35 پست

من تا هفت سالگی واقعا نزدم دخترمو الان که نه سالشه نهایت یکی دو بار زدم رو باسنش اونم یبار 

ولی واقعا عذاب وجدان میگیرم بیشتر تنبیه تلویزیونی و اتاقیش میکنم خیلی تاثیر میزاره 

البته بچه ارومیه خدایش 

خدا خرش شناخت بهش شاخ نداد برای منه چون اصلا تحمل ندارم اگه شلوغ بود نمیدونم چیکارش میکردم

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه عقده ای میشه و یاد میگیره برای هرچیزی کتک بزنه تنبیه بدنی نه ولی تنبیه شیمیایی اره خوبه بذار رو ...

اون برا بچه مدرسه ای خوبه این لجبازهای ۳...۴ساله چی؟؟

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
اون برا بچه مدرسه ای خوبه این لجبازهای ۳...۴ساله چی؟؟

سه چهار ساله باید حواسش پرت کرد تا شش سالگی بچه باید پادشاه خونه باشه عزیزم 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
چکار میکنی حساب میبره... بچه ات چند وقتش

دوسالشه همه کار براش میکنم همه وقتم در اختیارشه اما نمیزارم لوس بشه اگه کاری که نباید انجام بده بهش اخم میکنم بلافاصله نمیخندم که با خودش فکر کنه همیشه اینجوریم واسه همین خیلی دوستم داره تا بش میگم انجام نده واسه اینکه قهر نکنم باش حرفمو گوش میده درصورتی که با بقیه اینجوری نیست چون لوسش کردن

مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄
دوسالشه همه کار براش میکنم همه وقتم در اختیارشه اما نمیزارم لوس بشه اگه کاری که نباید انجام بده بهش ...

اگه مثلا باباش دعواش کنه بیاد پیش شما بگه بغلم کن یا نازم کن یا هرچی شما واکنشتون چیه؟

اگه مثلا باباش دعواش کنه بیاد پیش شما بگه بغلم کن یا نازم کن یا هرچی شما واکنشتون چیه؟

اگه هرکب دعواش کنه حتی باباش باهاشون برخورد میکنم هیچکس بجز من حق نداره به بچم چیزی بگه حتی پدرش. اما در حده اینکه بهش تذکر بدن که کار بد نکنه چیزی نمیگم 

یعنی هر کار بخواد انجام میدی براش

اره دیگه دوست ندارم براش کم کاری کنم شده 5 صبح بیدار شده حوس ماکارانی کرده براش درست کردم. اما بازم میگم جدیت خودمو دارم به وقتش

اگه هرکب دعواش کنه حتی باباش باهاشون برخورد میکنم هیچکس بجز من حق نداره به بچم چیزی بگه حتی پدرش. ام ...

خیلی خوبه عزیزم ..منم کسی بهش چیزی بگه بهش تذکر میدم ولی به همسرم چیزی نگفتم تا حالا ...بعد جالب اینه تذکر میدی خیلی پرو تر میسن از لجت بدتر میکنن واقعا عقده دارن بعضیا 😏

خیلی خوبه عزیزم ..منم کسی بهش چیزی بگه بهش تذکر میدم ولی به همسرم چیزی نگفتم تا حالا ...بعد جالب این ...

من تذکر نمیدم دست بچمو میگیرم با قهر میرم تاحالا چند بار خونواده شوهرم ازم سر این موضوع عذر خواهی کردن اللن دیگه نمیبینم کسی بهش چیزی بگه. شوهرمم یک بار سرش داد زد چند روز باش حرف نزدم بش گفتم تو صبح تا صب پیشش نیستی دو دقیقه میخوای کنارش باشی حق نذاری هرمار کنه چیزی بگی گفت تو چرا دعواش میکنی من نه خیلی راحت بش گفتم فقط من حق دارم نه تو نه هیچکسه دیگه حق ندارید

دیگه چی بلدی عزیزم بهم یاد بده😂

تازه من خوبم خواهرمو ندیدی🤣 اون کلا به دیوونه بچش معروف هیچکس جرات نمیکنه کنار بچش به بچع دیگه توجه کنه میگه بچم حسودیش میشه قهر میکنه🤣