2777
2789
عنوان

تنبیه بدنی کودکان...

| مشاهده متن کامل بحث + 15423 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمی‌زنم. دخترمون رو تا حالا نازک تر گل نگفتم چون همسرم با خودم اینطوریه. اما ایشون ب دخترمون سخت گیره. با این که کوچیکه برا نظم و ادب تنبیه بدنی می‌کنه میزنه رو با سن اش‌. محتشم سپیده بهش اما اینم داره. اصلا خوب نیست. با اینکه آزار جسمی خاصی بظاهر ندارن اما روح من و دخترم جریحه دار میشه. نکنین مامانا اصلا نزنین. صبر بهتره کاش شویی منم میفهمید پس ورمیداشت فردا بدبختی کارش دامن منم میگیره. 

من چند بار زدم میدونم خوب نیست ولی خیلی حرصمو درآورده😭

وای منم چند بار بچه رو زدم بعد پشیمون شدم این مقاله رو ک میزام حتما بخون کلی از تاثیرای منفی تنبیه های خشن رو گفته 

یه سری روش هم گفته برای تنبیه درست بچه

اگه هرکب دعواش کنه حتی باباش باهاشون برخورد میکنم هیچکس بجز من حق نداره به بچم چیزی بگه حتی پدرش. ام ...

یعنی جلو بچه با باباش برحورد میکنی؟ ولی جلو بچه نباید پدر و مادر علیه هم چیزی بگن