2777
2789
عنوان

تنبیه بدنی کودکان...

15123 بازدید | 35 پست

کیا بچه شونو کتک میزنن..

اگر اره چرا؟

ایا فک میکنید موثره 

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خیلی بده من یکی دوبار خیلی یواش رو پوشتکش زدم تا الان میگم الهی دستم بشکنه. اما جدی هستم ازم حساب میبره ولی نمیزنم

مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄

ادم که امانت خدا رو نمیزنه

میدونی غیرت چیه؟     غیرت حجاب و این چرتو پرتا نیست.   غیرت حساسیت و اعصبانیت بی جا نیست . غیرت یعنی نزاری اشکش دربیاد.   غیرت یعنی با کسی غیر خودت درو دل نکنه.    غیرت یعنی نزاری دلتنگت بشه(:.  نزاری دلش بشکنه غیرت یعنی به کسی غیر از خودت فکر نکنه یعنی به کسی غیر از خودت نیاز نداشته باشه   به این میگن غیرت عزیزم. غیرت این نیست که بگن روسریتو بکش جلو... غیرت این نیست که بگن با جنس مخالف حرف نزن.. غیرت یعنی نزاره هیچوقت تنها باشی.. درکت کنه بهت اومید بده... غیرت یعنی این:)         هی منو ریپلای کن بگو وای چه امضای باحالی داری تا یکی بیاد ببینه وقتی اومد ببینه بفهمه ایسگاش کردیم😂

من داداشمو قتی خیلی لوس میشه و سر چیزای مسخره گریه میکنه چن ساعت میزنم البته نه محکم که قرمزی یا جاش بمونه متعادل معمولا میزنم به پشتش که اونقدرا تاثیر منفی نزاره بهش خوبم میکنم چون کسی تربیتش نمیکنه نازنازی بار میاد

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607

بچه عقده ای میشه و یاد میگیره برای هرچیزی کتک بزنه

تنبیه بدنی نه ولی تنبیه شیمیایی اره خوبه بذار روبه روت ۲ ساعت بطینه و کاری نکنه ۱ روز خبری از بازی نیست اخر هفته مثلا پارک نمیره 

یه برنامه بدار رو دیوار اتاقش مثلا بنویس به موقع خوابیدن مسواک زدن حرف گوش کردن کمک کردن به مامان و اینا هرچی که دوست داری بنویس دقتی که ۱۰ تا برچسب یا تیک خورد یه اسباب بازی خوب واسط بگیر از هر کدومشون ۱۰ تا اگه یه روز هم انجام نده جریمش اون تیک رو پاک بکن

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   

من قبلا چن بار دخترمو دعوا کردم یکی دوبارم زدمش ک بعد خودم خیلی ناراحت میشدم 

دلیلشم اینه ک وقتی میبینه کار میکنم وایمیسه اینقدر جیغ میزنه ک دیونم میکنه توقع داره داعم پیشش باشم 

دیگه مدتیه ک کارامو وقتی خابه انجام میدم دخترمم رو اعصابم نیست

هیچ بچه ای با تنبیه درست نمیشه بدتر هم میشه 

من داداشمو قتی خیلی لوس میشه و سر چیزای مسخره گریه میکنه چن ساعت میزنم البته نه محکم که قرمزی یا جاش ...

چندددد ساعت؟؟

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
اینجا کسی بچه شو کتک نمیزنه خیالت راحت ...

مگه میشه...

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰