2777
2789
عنوان

بچها😢😢😢😢😢دلم شور میزنه

394 بازدید | 32 پست

بچه ما از بچگی بافقرو سو تعذیه و استرس هایی که دعوای بزرگترها بمون وارد میکردن بزرگ شدیم از بچگی رنگ و رومون زرد بود یا از ضعف یا از استرس....بچه ها آجیم از بچگی خون دماغ میشد شدید طوری که زیر صورتش تشت میزاشتیم و یه عالمه یخ😭بابام ظالم بود به مامانم میگفت حتی اگه یکی از بچه ها بمیره ن از خونه نزنید بیرون نه به کسی بگید 😭😭😭😭حالا میدونید چی شده تک تکمون یه بیماری داره داداش کوچیکم معده اش من غدد بزاقیم ملتهبه و خشکی شدید چشم و مجاری تنفسی و دهان دارم....حالا اینا بکنار😭😭😭😭آجیم که باردار شد ۳سال پیش تو ۶ ماهگی یهو حالش بد شد بستری شد کلی آزمایش 😭😭😭😭😭وای که چه سختی کشید خونش بطور غیر باوری پایین میومد یعنی بش خون میدادن در عرض ۲ روز ۳ روز خون میسوخت و دوباره بش خون میدادن بچه رو تو ۶ ماهگی سزارین کردن و 😭😭😭😭تو شیشه گذاشتن ۷۰۰ گرم بود ای خدا چقدر درد کشیدیم چقد زجر کشید هم بچه هم مادر ای خدا کجایی 😭😭😭😭😭😭

روح من چند وقتیه مرده😪😪😪😪😪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    
همه اینایی ک گفتی واسه هرکسی پیش میاد  من خودم انقد خون دماغ میشدم تا آخر دکتر گفت باید بینیتو ...

چرب میکردیم ولی اونقدر خون میومد که بند نمیومد  و اون موقعه حتما باید میرسوندیمش بیمارستان کار خونگی نبود ولی بابام نمیذاشت و همش بیرون بود خودش اصن توجه نمیشد 

اجیم ۳۲ سالشه لثه هاش از این بیماری پنهان تحلیل رفتن دندونی نموند تو دهنش😭😭😭😭 شوهر خواهرم ۳سال پیش که آجیم حالش بد بود تمام آزمایشات رو قایم کرد و نگفت بیماریش چیه همش جواب سربالا میداد و گفت لپوس داره باید خود درمانی کنه....آجیم بخاطر عمل لثه و بعد ایمپلت و صاحب دندون بشه زد به سیم آخر

و ۱۳ مهر رفت آزمایش داد جوابش ۲ نمونه مشکوک بود و تجدید نمونه شد چون باردارم آجیم نمیخواد بم بگه و من اونقدر ضعیفم تحمل شندیدن چیزی ندارم اصرار نکردم ولی دارم غصه میخورم....جواب این دو نمونه فردا میاد