برای سوپرایز تولد به جز کافه ها تو زنجان کجا رو میشناسید؟
بنظرتون سعره خونه زرتشت جطوره؟ تمیز هست؟
چون حالت ال اچیق الاچیق داره فک کردم خوب باشه
حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت میکند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی میکنند."
من خودم زنجان زندگی نمیکنم خیلی نمیشناسم بخلطر کرونا نمیخوام جای شلوغ یا سر بسته باشه
حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت میکند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی میکنند."
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعضی وقتا هم کلی غرفه دایر میکنن آش های خوشمزه میپزن
گاولزنگ مثل مثلا رستوران مال شخص خاصی هست الاچیق هاش؟