2777
2789

صبح تاحالا گلوم گرفته و تو بینیم یه جوری و با اینکه بخاری تا ته روشنه ولی حس سرما دارم و حس میکنم بدنم داغه و بی حالم . یعنی کرونا گرفتم؟آبریزش هم ندارم

عزیزم اول تب رو انداره کن

ممکنه باشه

باید بری دکتز

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اسفند پارسال گرفتم خوب شدم الان حس میکنم بازم دارم ولی خفیف بدن درد شدید سردرد ضعف دل پیچه گاهی 

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی
اوایل علائمت همین بود؟

من اولین علامت بدن درد ضعف و از دست دادن بویایی بوذ تست دادم مثبت بوذ ولی خیلی عذاب کشیدم تا شکست دادمش

وای من میترسم😭

ترس نداره که مگه ما الان زنده نیستیم؟ بزار سیر طبیعی رو طی کنه 

1.شیر ولرم

2.سوپ

3.مایعات زیاااذ 

4.دوش آبگرم 

5.بخور اکالیپتوس

6.قزص ها رو باید بری دکتر میترسم بگم خدای نکرده برات مشکل پیش بیاد 14روز باید تحمل کنی