2777
2789
باید فولیکول خوب داشته باشی ابن امپول رو بزنی ولی فک نکنم بایه بار بشه 

من دارو خوردم با فولیکول ۲۲و۲۲/۵سه شنبه شب ساعت ۸شب دوتا رو با هم زدم بعد پنجشنبه چنان درد داشت تخمدونام،واقعا یعنی باردار نمیشم😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارو خوردم با فولیکول ۲۲و۲۲/۵سه شنبه شب ساعت ۸شب دوتا رو با هم زدم بعد پنجشنبه چنان درد داشت تخمد ...

وقتی درد داره یعنی آزاد شدن.نمیگم نمیشی ولی خب بایه بار زدن احتمالش کمه ایشالله که بشی زیاد تکون نخور غذاهای گرمم نخور امیدت به خدا باشه تو اوج ناامیدی دلتو شاد میکنه

وقتی درد داره یعنی آزاد شدن.نمیگم نمیشی ولی خب بایه بار زدن احتمالش کمه ایشالله که بشی زیاد تکون نخو ...

واقعا😍خدارو شکر که ازاد شده من شوهرم سالم ازمایش داده خودمم از ازدواج اولم یه پسر ۶ساله دارم،۴ساله بدون پیشگیری باردار نشدم پلی کیستیکم،ازمایش هورمونی عکس رنگی همه سالم بودن فقط فولیکول بالغ نداشتم که یه بسته لتروزول و دو بسته مدروفم۵و متفورمین داد با ۲تا سینال اف که جواب داد و فولیکول هام رشد کردن بعدشم امپول اچ سی جی دوتا زدم باهم این ماه خیلی امید وارم ترو خدا واسه قلب شکستم دعا کن

نه یکین

ممنونم عزیزم آخه من دو ماه آمپول زدم ولی باردار نشدم دکتر گفت یه ماه استراحت کن بیا بعد از ماه بعدش میریم مرحله آمپولا ولی ازش نپرسیدم چیه و برای چیه

🖤برای شادی روح داداش نازم یه صلوات بفرستید🖤
ممنونم عزیزم آخه من دو ماه آمپول زدم ولی باردار نشدم دکتر گفت یه ماه استراحت کن بیا بعد از ماه بعدش ...

ان شاءالله که باردار میشی چ آمپول میزدی این دو ماه مشکلت چی هست قرص خوردین؟

هیچ مشکلی نداریم سالمیم ولی ۴ ماه بود اقدام میکردم نمیشدم چون سنم بالا بود عجله داشتم رفتم دکتر بهم قرص کلومیفن و لتروزول روزی دو تا خوردم و آمپول اچ سی جی هم برای آزاد سازی فولیکول میزدم هر ماه هم فولیکول خوب داشتم ولی نشدم. انشالله شما هم باردار میشی این ماه

هیچ مشکلی نداریم سالمیم ولی ۴ ماه بود اقدام میکردم نمیشدم چون سنم بالا بود عجله داشتم رفتم دکتر بهم قرص کلومیفن و لتروزول روزی دو تا خوردم و آمپول اچ سی جی هم برای آزاد سازی فولیکول میزدم هر ماه هم فولیکول خوب داشتم ولی نشدم. انشالله شما هم باردار میشی این ماه