2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاب بدو هیچوقت برای کسی تعریف نکن .برو اب  شیر رو باز کن ب اب بگو ببردش.اصلا تعریف نکن خودتم خوب تعبیرش کن و صدقه بده

دوستای گلم میشه برای سلامتی تو دلیم واینک صحیح سالم بغل بگیرمش ی صلوات مهمونم کنین؟..ممنونم  
بگو

خواب دیدم بابام به مامانم گف تن فروشی کنه یه پیر مرد بود

بعد مامانم قبول کرد و یکم دیگه پشیمون شد 

ولی باز راضیش کردن و مامانم رفت

انقدررررر بهم فشار اومد که وقتی بیدار شدم نمتونستم نفس بکشم و سرم داشت میترکید

و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...                
خاب بدو هیچوقت برای کسی تعریف نکن .برو اب  شیر رو باز کن ب اب بگو ببردش.اصلا تعریف نکن خودتم خو ...

گفتم دیگه...

من هیییچوقت ازین خوابا ندیدم

دوستان که  تعبیر خواب بلد هستند لطفا خوابی ک براتون تعریف میکنم رو تعبیر کنید

خاله من خواب میبینه ک مامانم مهمونی برگزار کرده برای نوه ای ک تازه ب دنیا اومده و اینکه بیشتری ها کادو برامون فرش اوردند فرش ها هم همگی نفیس بودند

خواب دیدم بابام به مامانم گف تن فروشی کنه یه پیر مرد بود بعد مامانم قبول کرد و یکم دیگه پشیمون شد&n ...

عزیزم چیزهایی که توی خواب برای ما بد و وحشتناک هستن توی بیداری تعبیر خوب دارن ان شاءالله که خیره. اما تعبیرش بد نیست اینو میدونم شاید خوب هم باشه تازه 

عزیزم چیزهایی که توی خواب برای ما بد و وحشتناک هستن توی بیداری تعبیر خوب دارن ان شاءالله که خیره. ام ...

ان شاالله

جدی میگین؟

بله عزیزم. تن فروشی تعبیر بدی نداره الان فرصت ندارم شب اگه وقت کردم و یادم بود نگاه میکنم تعبیرش رو ...

متشکرم