2777
2789
عنوان

مشکل کبدی

111 بازدید | 20 پست

خانما عکس کهیر هامو واسه یه خانم مشاور طب سنتی فرستادم میگه متاسفانه کبدت مشکل داره باید هرچی زودتر درمان بشی تا خونت الوده نشده😕😕😕گفت باید از محصولات خوراکی و مالشی استفاده کنی تا خوب بشی بنظرتون راست میگه؟خیلی میترسم اخه یجوری تو ویسش حرف میزد انگار مشکلم واقعا خیلی جدیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش گلم برو یه ازمایش بده منم تنم کهیر میزد کبدم چرب بود آزمایش دادم آنزیم کبدی بالا بود شروع کردم پیاده روی هر روز نیم ساعت.. شیرینی و چیزای چرب رو هم حذف کردم یا کم کردم دکتر عمومی رفتم یه قرص هم بهم داد لیورگل اونو خوردم صبح کاسنی هم میخوردم بعد 6 ماه آنزیم 58 شد 12 ده کیلو وزن کم کردم برو دکتر عمومی.. نگران نباش خوب میشی.. 

تو رو خدا

گول این شیادا نخور

برو متخصص 

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

همشون‌کلاه بردارن اصلا اینجوری نیس برو یه آزمایش بده اگه کبدت چرب باشه مشخص میشه 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

نگران نباش گلم برو یه ازمایش بده منم تنم کهیر میزد کبدم چرب بود آزمایش دادم آنزیم کبدی بالا بود شروع ...

عزیزم کاسنی رو هم ول کن. یه بار یه دکتر جراحی صحبت میکرد و می‌گفت بیماری داشتم کبدش چرب بود و این بجای درمان دارویی یا کم کردن وزن شروع کرده بود به خوردن عرق کاسنی که باعث شده بود کبدش از دست بره و پیوند زدیم. 

نگران نباش گلم برو یه ازمایش بده منم تنم کهیر میزد کبدم چرب بود آزمایش دادم آنزیم کبدی بالا بود شروع ...

کهیر هات چه شکلی بودن؟ 😭من الان سه ماه که درگیرشم و اصلا پاک نمیشن . بزرگتر میشن و پوسته پوسته

یعنی چی خونت آلوده نشه😂 اینها برا فروش محصولاتشون هر چرندیاتی که به ذهنشون میاد میگن.  

بهتره یک آزمایش آنزیم های کبدی بدی معمولا کبد چرب باشه یا توسط داروها و مصرف الکل مسموم باشه همچین علایمی پیش میاد.  

بهترین درمان هم لیورگل 140 روزی 2 تا با هر دو روز یک عدد قرص  ویتامین E400 هست

به جای این کارها به پزشک مراجعه کن و چک آپ بده. اگه کبد مشکل داشته باشه، پزشک مطمئنا تشخیص میده...

باورت میشه الان سه ماه درگیر این کهیرهام جرات نکردم دکتر برم چون واقعا اگه مشکلی داشته باشم سکته میزنم

یعنی چی خونت آلوده نشه😂 اینها برا فروش محصولاتشون هر چرندیاتی که به ذهنشون میاد میگن. بهتره یک آزم ...

خودمم شک کردم که داره چرت میگه ولی خب چون میترسم باورم میشه 

باورت میشه الان سه ماه درگیر این کهیرهام جرات نکردم دکتر برم چون واقعا اگه مشکلی داشته باشم سکته میز ...

اونوقت جرات می کنی دستورالعمل های یک نفر را که معلوم نیست چه کسی هست را اجرا کنی؟ اون هم در مورد کبد که عضو به شدت حساسی هست....

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم