2777
2789

کتاب توجیه المسائل کربلا
توجیه ها و بهانه هایی برای با حسین (ع)نبودن
نوشته علی اصغر علوی

شاید خیلی هامون تو دلمون میگیم کاش زمان امام حسین(ع) زندگی میکردیم و در رکاب ایشون بودیم، ولی واقعیت اینه که در همان زمان هم مثل امروز حق و باطل چنان در هم تنیده شده بوده و دستگاه تبلیغاتی چنان راست و دروغ را به هم بافته بودند که کار سختی بوده تشخیص راه درست....

و حتی بعد از تشخیص راه درست، اولویت های حقیقی زندگی هر کس در زمان امتحان مشخص میشه و اینجاست که به قول دکتر شریعتی "وقتی در صحنه ی حق و باطل نیستی، وقتی که شاهد عصر خودت و شهید حق و باطل زمانه ات نیستی، هر کجا که می خواهی باش،چه به نماز ایستاده باشی و چه به شراب نشسته باشی ،هر دو یکی ست".

کتاب "توجیه المسائل کربلا" دلایل و توجیه های کسانی را آورده که همراه امام خود نشدن، یا در میانه راه یا روز عاشورا از ایشان جدا شدن ...دلایلاشون همه منطقیه!!

هر کدومشون کافیه برای چون منی که اولویت های زندگیم هنوز مشخص نیست.

کل ارض کربلا وکل یوم عاشورا

در کربلای زمانه ی خودم، یزیدی ام یا حسینی؟

کتاب خوبیه،پیشنهاد میکنم بخونید.

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم

همیشه از خودم میپرسم من اگه بودم اون روز کدوم طرفی بودم.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.

ممنون از معرفی کتاب❤

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه رمضان بعد از سالی که برای اولین بار سریال مختار در ایران پخش شد، کشورهای عربی با محوریت کویت سریالی تحت عنوان " حسن و حسین " پخش کردن که چند سال بعد توسط شبکه جهانی ماهواره ای کلمه دوبله و مجددا پخش شد.

سریال فوق مقطع زمانی اواخر عثمان، خلافت حضرت علی (ع) خلافت امام حسن (ع) تا واقعه عاشورا و شهادت امام حسین (ع) را به روایت اهل سنت به تصویر کشیده است.

سریال فوق با انتقادات شدید از سوی مراجع شیعه روبرو شد و حتی علمای اهل سنت نیز سریال را بخاطر به تصویر کشیدن چهره حسنین (ع) مورد انتقاد قرار دادند.

قسمت زیادی از مسائلی که در این سریال مطرح میشود با روایت شیعه کاملا متضاد می باشد.

بعنوان مثال معاویه علیه العنه در این سریال کاملا تطهیر شده  و فردی بسیار مقبول، پرهیزگار و دلسوز امور مسلمین می باشد و یا چهره ای که از روش خلفای راشدین ارائه می شود .

ولی با این حال تماشای این سریال خالی از لطف نیست و به نظر من اهل تشیع نیز باید این سریال را با در نظر گرفتن اختلافات و تحریفاتی که در این سریال مطرح می شود ببینند.

البته دوبله سریال ضعیف هست چونکه بصورت حرفه ای دوبله نشده و اشکالات زیادی داره.

نقطه قوت سریال کیفیت ساختش هست که پروداکشن خیلی خوب و حرفه ای داره چه بسا اگر فیلمنامه سریال مختار رو میدادن به تیم سازنده این سریال، ما با سریال مختار جذاب تری روبه رو میشدیم.

اما دوتا از نقشهای این سریال خیلی خوب دراومده یکی نقش شمربن ذی الجوشن که بسیار خبیث و فتنه گر هست و نقش انکار ناپذیری در شهادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) دارد و دیگری  نقش  حر تمیمی که روایت این سریال در مورد ایشان به روایت تشیع بسیار نزدیک هست.

توصیه میکنم این سریال رو از نت دانلود و وقت بگذارید و تماشا کنید

همه با هم خویشیم ...همه باهم به تو می اندیشیم
ماه رمضان بعد از سالی که برای اولین بار سریال مختار در ایران پخش شد، کشورهای عربی با محوریت کویت سری ...

ممنون از پیشنهادتون

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم