2777
2789
عنوان

خون ریزی لانه گزینی چطوری؟

133 بازدید | 11 پست

سلام دوستان ببخشید من اقدام داشتم واسه بارداری  قرار بود ۱۹ مهر پریود بشم اما ۱۷ مهر یه مقدار لکه قهوه ای داشتم بعد از لکه یه مقدار بیشتر شد حالت خونریزی تا ۱۸ مهر که خیلی کمتر شد یعنی ۲ روز و قطع شد الانم فقط وقتی دستمال میکشم متوجه میشم بعد من ۱۰ روزی هست درد سینه تهوع و ترشح از سینه رو دارم امروز ساعت ۱ ظهر بی بی چک گذاشتم منفی بود به نظر شما باردار نیستم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر دخترم ماه قبلش اینجوری شدم 10 روز عقب انداختم پرید شدم ماه بعد باردار شدم لانه گزینی هم لکشو ن ...

یعنی باردار نبودی پریود شدی ماه بعدش تازه حامله شدی آره؟

نمیدونم چمه آخه من سابقه نداشته زیر ۷ روز پریودم تموم شده باشه حتی ۱۰ روزم میشد بعضی وقت ها الان ۲ روز کلا پریود شدم بعدشم شده لکه که به زور با دستمال معلوم میشه اصلا اینا به کنار حالت هایی که دارم بعد ترشح سینه چرا دارم آخه؟؟؟؟؟