2777
2789
عنوان

کساییکه از بچه دارشدن میترسیدن

378 بازدید | 39 پست

بچه ها کدوماتون از بچه دار شدن ترس داشتین و احساس میکردین از پسش بر نمیاین؟؟یا کدوماتون هنوزم از ترس نمیخواید بچه دار بشید 

ترس از همه چی منظورمه

بی پولی خستگیاش اینکه ممکنه مادرخوبی نباشید و.....

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک خیلی میترسم چون پول نداریم هیچ وقتم نمیارم الان تاپیک زده بودم ترکید

منم میترسم از اینکه هزینه ش بالا باشه واقعا خیلی گیجم کرده این موضوع

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒

من ینفر میشناسم پول داره ولی میترسه از زایمان کردن وحامله شدن به شوهرش میگه برو بچه بیار از جایی😃

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

در مورد پول صحبت نمی‌کنم

ولی اگر مشکلت مسیولیت ها و توانایی هاست با کسب دانش همه چیز ممکنه و مطمئن باش تو که دغدغه داری مادر بهتری هم خواهی بود

مثل من با کمک روانکاو این مشکل رو حل کن حتما یه ریشه داره که این تفکر رو داری

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است