جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
سلام بگو من و عشقم کی همو میبینیم بعد بگو مریضیم خوب میشه؟توروخدا ابجی بگو عزیزم😢😢😢💋💋💋
من عاشق زندگیمم و هر چه شکست بخورم قویتر میشم و زمین بخورم پا میشم و هر چیزی که در دنیا است برایم اندرز است از کوه استوار استواری و مقاومت را یاد گرفته ام از خورشید نورانی و مهربانی و گره از کار دیگران گشودن ......
خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊
و اینکه ایا در تحصیل موفق خواهم شد و شغل ایندم چیه
من عاشق زندگیمم و هر چه شکست بخورم قویتر میشم و زمین بخورم پا میشم و هر چیزی که در دنیا است برایم اندرز است از کوه استوار استواری و مقاومت را یاد گرفته ام از خورشید نورانی و مهربانی و گره از کار دیگران گشودن ......