2777
2789
فکر کن ۲۲ ساله باشی تک فرزند باشی بعد مادرت راصی بشه باهات بیاد بره خواستگاری ی پسر در حالی ک اون ...

خوب حرفیه

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

واقعا چرا اینجور تاپیک ها رو می زنن

اصلا علاف کردن ملت و بازی گرفتن احساساتشون و حق الناس ب کنار

از کارما نمی ترسن؟!نمی ترسن جذب کنن این موقعیت رو؟؟؟؟؟

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب خداروشکر .منم 22سالم هست ب قول شما پیر دختر نیستم اهداف ما دخترایی که زیر 18 ازدواج نمیکنیم اینا ...

دل همه مهمه دل من ک میگن کودک ازاریه مهم نیس درضمن بستگی ب عقل هرکسی داره من خاهرم ۲۵ ازدواج کرد ولی وقتی من ازدواج کردم ب بابام گفتم چرا موافقی گفتش من میدونم تو میتونی مدیریت کنی و تونستم خداروشکر هرکسی ی سنی موقع ازدواجشه من گفتم اگ من مورد کودک ازاری قرار گرفتم پس اوناییم ک سنشون بالاس اینجورین تا بفهمن جواب توهین توهینه چرا بدشون میا بهشون توهین بشه منم بدم میاد سن ازدواج هرکی ب خودش ربط داره من از اسی سوال کردم خودمم گفتم ک ناراحت نشه بگه فضولی ...

اما اول همین عاقله خانوم ها ک ادعا دارن من بچه امو نمیفهمم به من توهین کردن اینجا معلوم میشه عقلو شعور ب سن نیس 

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید