2777
2789
عنوان

بیاین بگین اولین بوسه تون کی بوده و کجا؟😍♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 10342 بازدید | 209 پست
😅اینطوری شد که با خانواده هامون رفته بودیم بعدش من و همسرم باهم هلک هلک راه افتادیم و قدم میزدیم ی ...

ای جانم 

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر. ؛؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه باحال😍😂✨ خوشبخت بشین عزیزم♥️

ممنون گلم❤همچنین شما

🍩🍔☕📝پسرخاله:آزمایش الهی رو باید یه بار ناشتا داد یه بارم بعد غذا...آقای مجری:این چه حرفیه؟مسئله به این مهمی رو مسخره میکنی؟؟؟؟....پسر خاله:جدی میگم میزان اعتقاد یه آدم گرسنه با یه آدم سیر خییییلی فرق داره!!!!....❤قبلنا اینجوری نبود که کافی بود یه بزرگتر موقع وضو گرفتن میگفت غصه نخور همه چی درست میشه توکلت به خده.اونموقع مشکلات خودشون از این که درست نشن خجالت میکشیدن!!!!....❤با سگی که پشت سرم واق واق میکنه نمیجنگم با شیری هم که جلو روم نعره میکشه هم نمیجنگم.کلا آدم جنگجویی نیستم خوابم میاد😂😂😂😂...بی زحمت اگه میشه تو تاپیکای خنده دار و عکس دار تگم کنید😜😂با تچکر🙏

ماداشتیم آشنا مشدیم اونموقع قرار سوممون بود توی خونه خواهرش وقتی میخواستم برم منو گوشه دیوار گیر آورد اول کلی نگام کرد من مرده بودم از خجالت بعدکلی صورتمو ماچ مالی کرد دوباره نگام کرد دیدم غرق شده منم از زیر دستش در رفتم تاکار ب جای باریک نکشه گفت برات دارم   آخی چ روزایی نصف شبی میومد دم در برام اندازه ی کیسه زباله آذوقه میاورد   

♧◇°•𝕵𝖚𝖘𝖙,𝖘𝖒𝖎𝖑𝖊•°♤♡
۱۹ سالمه ولی اعتقاد دارم بعضی چیزا باید بعد ازدواج اتفاق بیفته 😁 

⁦👌🏻⁩⁦👍🏻⁩

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
اولین بوسه درستش همینه😂😍 حالا جدی واقعن یادت میااااد اون لحظه رو؟؟😂😂

ن عزیزم مامانم میگه انقدر تپل و سفید بودی هر پرستار میومد اول بوست میکرد،منم ب شوخی میگم آره آره یادمه😂😂

سرسفره عقد بدستورعکاس یه بوس لب محکم وآبدار وطولانی   عکسشم هنوزهست. پسرام نگاه میکنن میخندن ...

الهییییی😍😻✨ خوشبخت بشین گلم♥️

پسراتم از طرف من ببوس😘

🖤🌛✨🥂中原 中也

دوست بودیم استغفراله!کل کل کردیم هر کی فلان بازیو ببره اون یکی باید هر کاری گفت بکنه!بسیار بسیار بازی سختی بود یه مرزی واسش گذاشتم ک از نظرم ناشدنی بود مثلا من خودمو ترکونم 60 امتیاز گرفتم گفتیم هرکی زودتر به 500 برسه برنده اس!ایشون در کمال تعجب رسید و هیچی دیگه  تو ماشین گفت ببوسمتو...