2777
2789
عنوان

بیاین بگین اولین بوسه تون کی بوده و کجا؟😍♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 10342 بازدید | 209 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم بود ماه رمضونم بود روزه ام بودیم🤣 تو خونه مجردیش

یاد خودمون افتادم 😁😁😁😁😁شوهرم تو ماه رمضون میگه سعیتو کن که من روزم باطل نشه 😅😅😅😅😅ولی میشد متاسفانه

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
@سوداقوشو    

مرسی 😍😘

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
نه بابا از اول نقشش بوده😜😂😍

نه واقعا چون بعدش سعي ميكرد كم از لب منو ببوسه 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

منو همسرم با مخالفت پدر مادرم   دو سال صبر کردیم یه بار التماس کرد بیا ببینمت  واقعا دوستم داش وقتی رفتم دستمو گرف تو دستش  بوسید گف این دستارو کس دیگه جز من نمیگیره قول بده. منم گفتم   توام به من قول بده  و این شد که هردو به عهدمون وفا کردیم  و ازدواج کردیم. خیلی حس خوبیه بعد 4 سال  یادم افتاد اشکم دمه مشکمه 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

من شوهر ندارم

ولی

یادش بخیر

وقتی گوشیم اومد چقدر بوسش کردم

زمان چقد زود میگزره😞

♥فقط یک صلوات♥یا بیشتر♥برام بفرست♥برای حاجت رواییم♥یـــــــا♥دعام کن♥برای♥حاجت رواییم♥آهای♥آهای تویی که داری برام صلوات میفرستی و دعا میکنی♥ایشالله حاجت روا بشی♥ممنون از تو♥اگه دوست داشتی♥این متن رو یک بار یا بیشتر بخون♥اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥ممنون که امضامو خوندی♥