__delbar__ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 31691 عنوان ناهار😂😂😂😂😲 200 بازدید | 20 پست میدونم خیلیا مثل خودم هنوز صبحانه هم نخوردین😂😂😂فقط میخوام بدونم چی میخوایین بزارین؟؟؟ایده بگیرم هر کدوم آسون تر بود و زحمتش کمتر منم بزارم😂😂😂😂😂تنبلم خودتونید👊👊👊 مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛 1399/07/20 | 09:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همسروپسرم عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 2373 چلو مرغ. و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
__delbar__ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 31691 چلو مرغ. دیروز گذاشتم🤦♀️ مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛
idelvin عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 3843 مرغ ترش ک با سبزی شمالی میپزن میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید....
__delbar__ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 31691 مرغ ترش ک با سبزی شمالی میپزن واااااییییی😋😋😋😋منظورت ترشی واشه؟؟؟ مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛
__delbar__ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 31691 قیمریزه نووووش😋 مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛
idelvin عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 3843 ن اون بادمجان میخواد...ولی سبزی داره و مرغ با رب انار ترش میشه +شکر ک ملس بشه میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید....
مامانبزرگپانیذ عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 16826 خورش قیمه الان نیمه پزشده برنجم رو خیس کردم ....ماست خیارم رو هم درست کردم تویخچال گذاشتم ....خونه تمیز .....صبح آزمایش خون دادم ....روزه هم هستم .....ظهر عروس گلم وپسرم خونه مون هستند .....اینا رو برای پز نگفتم فقط دوست دارم شما دخترهای گلم وعزیزم سحرخیز وقبراق وشاداب وباطراوت باشید لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین
__delbar__ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 31691 ن اون بادمجان میخواد... ولی سبزی داره و مرغ با رب انار ترش میشه +شکر ک ملس بشه نوووووش جون😋😋کلا غذاهای شمالی عشقن❤ مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛
همسروپسرم عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 2373 دیروز گذاشتم🤦♀️ پس قورمه. ماکارونی. عدس پلو. لوبیا پلو و.... بزار و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
idelvin عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 3843 نوووووش جون😋😋 کلا غذاهای شمالی عشقن❤ فدات عزیزم میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید....
__delbar__ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 31691 خورش قیمه الان نیمه پزشده برنجم رو خیس کردم ....ماست خیارم رو هم درست کردم تویخچال گذاشتم ....خونه ت ... الهی دورتون بگردم❤هزارماشالله بهتون دست گلتون دردنکنه😍روزه تون قبول باشه لطفا با دل مهربونتون ماروهم دعاکنید🙏شماها فرشته اید کاش ماهاهم ازتون یادبگیریم😘❤😍 مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛
مامانبزرگپانیذ عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 16826 الهی دورتون بگردم❤ هزارماشالله بهتون دست گلتون دردنکنه😍 روزه تون قبول باشه لطفا با دل مهربونتون م ... الهی من دوردخترگلم بگردم فدات هم بشم .....چشم دعات میکنم بحق آقاامام زمان که همیشه دلت خوش وخوشبخت وموفق وعاقبت بخیر وسلامت باشی .....آمین آمین آمین لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین
__delbar__ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 31691 الهی من دوردخترگلم بگردم فدات هم بشم .....چشم دعات میکنم بحق آقاامام زمان که همیشه دلت خوش وخوشبخت و ... خدانکنه ❤❤❤ممنونم از دعای قشنگتون😘😘😘 مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛