2777
2789
عنوان

ناهار😂😂😂😂😲

200 بازدید | 20 پست

میدونم خیلیا مثل خودم هنوز صبحانه هم نخوردین😂😂😂

فقط میخوام بدونم چی میخوایین بزارین؟؟؟

ایده بگیرم هر کدوم آسون تر بود و زحمتش کمتر منم بزارم😂😂😂😂😂

تنبلم خودتونید👊👊👊

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرغ ترش ک با سبزی شمالی میپزن

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
مرغ ترش ک با سبزی شمالی میپزن

واااااییییی😋😋😋😋منظورت ترشی واشه؟؟؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

ن اون بادمجان میخواد...

ولی سبزی داره و مرغ با رب انار ترش میشه +شکر ک ملس بشه

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 

خورش قیمه الان نیمه پزشده برنجم رو خیس کردم ....ماست خیارم رو هم درست کردم تویخچال گذاشتم ....خونه تمیز .....صبح آزمایش خون دادم ....روزه هم هستم .....ظهر عروس گلم وپسرم خونه مون هستند .....

اینا رو برای پز نگفتم فقط دوست دارم شما دخترهای گلم وعزیزم سحرخیز وقبراق وشاداب وباطراوت باشید 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
ن اون بادمجان میخواد... ولی سبزی داره و مرغ با رب انار ترش میشه +شکر ک ملس بشه

نوووووش جون😋😋

کلا غذاهای شمالی عشقن❤

نوووووش جون😋😋 کلا غذاهای شمالی عشقن❤

فدات عزیزم

خورش قیمه الان نیمه پزشده برنجم رو خیس کردم ....ماست خیارم رو هم درست کردم تویخچال گذاشتم ....خونه ت ...

الهی دورتون بگردم❤

هزارماشالله بهتون دست گلتون دردنکنه😍

روزه تون قبول باشه لطفا با دل مهربونتون ماروهم دعاکنید🙏

شماها فرشته اید کاش ماهاهم ازتون یادبگیریم😘❤😍

الهی دورتون بگردم❤ هزارماشالله بهتون دست گلتون دردنکنه😍 روزه تون قبول باشه لطفا با دل مهربونتون م ...

الهی من دوردخترگلم بگردم فدات هم بشم .....چشم دعات میکنم بحق آقاامام زمان که همیشه دلت خوش وخوشبخت وموفق وعاقبت بخیر وسلامت باشی .....آمین آمین آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
الهی من دوردخترگلم بگردم فدات هم بشم .....چشم دعات میکنم بحق آقاامام زمان که همیشه دلت خوش وخوشبخت و ...

خدانکنه ❤❤❤

ممنونم از دعای قشنگتون😘😘😘