2777
2789
عنوان

کمک توروخدا ‌...سه روزه منو از خونه بیرون کرده. نه زنگ نه پیام هیچی

| مشاهده متن کامل بحث + 1531 بازدید | 99 پست

حالا من سه روز و سه شب اینجام کوچکترین زنگ نزده و نه پیامی

من جهنم بچه هاش چی

چقد بی انصاف

اونکه جونش در میرفت واسه دختر کوچولوهاش

دخترم یکسره میگه بابا بیرونمون کرد گفت برین ..خوب بابا ممدی که هست مگه نه تازه با هم میریم کوه😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ولش کن تا ادم شه،اگه هم سراغتو گرفت تو جواب نده به هیچ عنوان.اگه سریع وا بدی دیگه هردفعه این میشه آش و اینم کاستون

بابات خوب کرد اومد دنبالتون

چندروز برای خودت خوش باش و استراحت کن 

ممنون میشم برای مامان شدنم یه صلوات بفرستید دوست مهربونم❤     سلام دردانه ی قلب مادر ، عزیز مادری که هنوز مادر نیست. کوچک دوست داشتنی ام ،هرروز و هرشب چشم انتظار آمدنت هستم .من هیچگاه از این انتظار خسته نخواهم شد و با تمام وجود بی تاب لحظه ای هستم که در وجودم جوانه خواهی زد . دلبندِ شیرینم ، تو بی تاب من نیستی؟ برای آغوش مادرت بی قراری نخواهی کرد؟ بیا و مرا از این انتظار نجات بده . حال که هنوز نزد خدایی ،از او بخواه تورا به آغوش من برساند . به او بگو مادرم دلواپس دیر به آغوشش رسیدنم است...ای تمام هستیِ من ... اکنون حتی نمی دانم با کفش های صورتی می آیی یا آبی ، اما بی نهایت دوستت دارم 
بگو نمیرم تا جونت دربیاد . اگه مشکلی داری و نمیخوای منو ببینی خودت برو اینجا خونه منه هر وقت نفقه و ...

دقیقا چند شب پیش این حرف زدم ساعت۱ شب جیغ داد میکرد گمشو برو از خونه بهت..... خر هم نمیدم

انقد دلم شکست...سر همین مسافرت بود

اخه مگه من مسخره اونم هی بگه برو خونه بابات اینوفعه نمیرم.. ببینم چی میشه بره وردل دوستش

ولش کن ندید بگیرش حق نداری پیام بدیا اون اگه مرد باشه زن و دوتا دخترشو شب بیرون نمیکنه خودتم برنگرد که پررو میشه بزار ب غلط کردن بیوفته خدا باباتو زنده نگهداره که پشتته 

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
گفتم عصبانیه ولش‌کن میاد مث همیشه فراموش میشه اخه اون این حرفو جدیدا زیاد میزنه ده دقیقه نشد دیدم ...

بابات چه مرد مهربونیه نزد تو دهن شوهرت پخش زمین بشه  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
حالا من سه روز و سه شب اینجام کوچکترین زنگ نزده و نه پیامی من جهنم بچه هاش چی چقد بی انصاف اونکه ...

غصه نخور فعلا با دوستاش رفته ددر عشق و حالش تموم شه یاد زن و بچش میفته

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
عزیزم ولش کن تا ادم شه،اگه هم سراغتو گرفت تو جواب نده به هیچ عنوان.اگه سریع وا بدی دیگه هردفعه این م ...

ایندفعه بدخلاف سریا قبل که دعوا میکرویم اصلا‌گریه نکردم تنگار خشکم انگار دیگه دوسش ندارم..دلم بدجور خرد و خاکشیر شده ازش

عزیزم دلم من دراین مورد هیچ تجربه ای ندارم وسعی میکنم ازپست دوستان استفاده کنم فقط میدونم ادم رفیق باز تا دوستاش دوروبرش باشن درست نمیشه 

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم