2777
2789
عنوان

بی بی چک کاذب

396 بازدید | 53 پست

سلام لطفا هرکی میدونه جواب بده .یه پسر هشت ماهه دارم و ازاول شیردهی تاالان پریود نشدم وجلوگیری داشتم فقط تو این مدت دوباررابطه محافظت نشده که اونم چون پریود نمیشمو مدام به بچم شیرمیدم تقریبا صفرولی  سه تا بی بی چک گذاشتم مثبت نشون داد .ایامیشه دلیل مثبت شدنش ترشح هورمونی چیزیباشه

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ب خودم امید میدادم ک کاذب باشه

حالم خیلی بده شیرخودتو میدادی بهش 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

نمیخوام بترسوندمت ولی مستاجر ماهم مثل شما بود بی بی چک گذاشت مثبت شد گفت الکیه بعد چندوقت حالش خیلی بد شد رفت بیمارستان آزمایش داد مثبت شد

ولی یکی از ارزوهای منم اینکه این اتفاق برام بیوفته ولی متاسفانه 2ساله در حسرت یکیش هستم چه برسه 2تا

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
نمیخوام بترسوندمت ولی مستاجر ماهم مثل شما بود بی بی چک گذاشت مثبت شد گفت الکیه بعد چندوقت حالش خیلی ...

الهی که خدا یه بچه سالم و صالح هم بشما بده برامن دعا کنین بچم کوچیکه

الهی که خدا یه بچه سالم و صالح هم بشما بده برامن دعا کنین بچم کوچیکه

خیلی شیرینه به نظرم اگه باردار باشید... انشاالله ک هرچی صلاح تون هست براتون اتفاق بیوفته😘❤️

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
بله عزیزم 😅😅ناراحت نباش هرچی خیره برو ی ازمایش بتا بده

خب بعد از شیر گرفتینش بچه اولو میشه به شیردهی ادامه داد

خیلی شیرینه به نظرم اگه باردار باشید... انشاالله ک هرچی صلاح تون هست براتون اتفاق بیوفته😘❤️

منم توکلم ب خداست ولی براپسرم غصه میخورم