2777
2789
عنوان

بی بی چک کاذب

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 53 پست
ایشالا خودتو تقویت کن بدنت کم نیاره ک دکترت بگه قطع کنی من اینکارو میکنم و حتما قرص اهنتو شروع کن&nb ...

مرسی گلم ازراهنماییتون 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی عزیزم اره خیلی سخته... انشاالله ک هرچی هست پیش بیاد... مادر منم اینطوری بود توی شهر غریب با 2تا ...

پسر من که خیلی وابسته همش باید بغل باشه یاکنارش باشی امیدوارم اگه این یکی اومد اروم باشه 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
خواهش میکنم عزیزم دیگه چیزیه ک شده حرص نخور اون بچه میفهمه تو شکمت و بعدا از دستت ناراحت میشه

یه حس بدی نسبت بهش دارم حس میکنم زندگی پسرمو خراب کرد !!!

پسر من که خیلی وابسته همش باید بغل باشه یاکنارش باشی امیدوارم اگه این یکی اومد اروم باشه 

ای جانم چه سریع هم قبول کردی این یکی هم ک اومد❤️😘

انشااله هرچی خیره پیش بیاد... برات بهترین ها رو ارزو میکنم

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
یه حس بدی نسبت بهش دارم حس میکنم زندگی پسرمو خراب کرد !!!

نه بابا من اتفاقا یکی از دوستام با خودم تو المان پارسال باردار بود و اون الان بچش ۱۱ ماهشه خودش ۷ ماهشه میگه اینجا روانشناسا گفتن پشت هم بیارین خیلی بهتره چون بچه از نظر روانی خیلی با ی بچه بیشتر بازی میکنه تا با خانوادش ک حرفشو از لحاظ سنی نمیفهمن

ایشالا خودتو تقویت کن بدنت کم نیاره ک دکترت بگه قطع کنی من اینکارو میکنم و حتما قرص اهنتو شروع کن&nb ...

قرصای تقویتی دیگه هم دکتر بشما داد یانه .راستی اینکه میگن هورمون های بارداری واردشیر وبدن کودک شیرخوارمیشه درسته 

ای جانم چه سریع هم قبول کردی این یکی هم ک اومد❤️😘 انشااله هرچی خیره پیش بیاد... برات بهترین ها رو ...

چاره ای ندارم عزیزم نمیتونم تو کار خدا دخالت کنم شوهرم میگه این چیزاتوزندگی امتحانای خداس 

قرصای تقویتی دیگه هم دکتر بشما داد یانه .راستی اینکه میگن هورمون های بارداری واردشیر وبدن کودک شیرخو ...

من همون اهن میخورم با همون قرص پرناتال ک مولتی ویتامین دوره بارداری قبلیم بود ک دکتر رفتم گفت خیلی خوبه زود شروع کردی همینارم ادامه بده .

در مورد اون هورمون ها فک نکنم اگه همچین چیزی بود نمیزاشتن بچه شیر بخوره 

چون من دو سه تا دکتر دیگه رفتم پرسیدم گفتم ب نظر ی دکتر بسنده نکنم شاید برای جفتشون ضرر داشته باشه شیر بدم ولی سه تاشون گفتن ادامه بده

نه بابا من اتفاقا یکی از دوستام با خودم تو المان پارسال باردار بود و اون الان بچش ۱۱ ماهشه خودش ۷ ما ...

اره ایناهاش خیلی خوبه اما همین موضوع شیردهی عذابم میده اگ نتونم ادامه بدم اخه رو تغذیه پسرم خیلی حساسم وقتیم نوزاد بود حسابی شیرمو مقوی میکردم الانم همینطور براهمین حیفم میاد یگ نتونه شیربخوره

من همون اهن میخورم با همون قرص پرناتال ک مولتی ویتامین دوره بارداری قبلیم بود ک دکتر رفتم گفت خیلی خ ...

اهان خداروشکر .اینجوری مادرخیلی ضعیف میشه که هم باردارباش هم شیربده ولی من خودم شخصا میگم بچه ها مهمترن شماهم امیدوارم بارداریتون بسلامتی سپری بشه

اره ایناهاش خیلی خوبه اما همین موضوع شیردهی عذابم میده اگ نتونم ادامه بدم اخه رو تغذیه پسرم خیلی حسا ...

نه دیگه بچت از دو سه ماه دیگه زیاد شیرم نمیخوره ب غذا بیوفته بیشتر غذا خور میشه ی شبا شیر میخوره تو طول روزم دو سه بار شاید خیالت راحت اونم بچته دیگه خوشگله فرق نزار بینشون

اهان خداروشکر .اینجوری مادرخیلی ضعیف میشه که هم باردارباش هم شیربده ولی من خودم شخصا میگم بچه ها مهم ...

ایشالا من فقط ترسم از زایمانه چون من سزارین بودم میگن خیلی ضرر داره دو تا سزارین تو فاصله کم

نه دیگه بچت از دو سه ماه دیگه زیاد شیرم نمیخوره ب غذا بیوفته بیشتر غذا خور میشه ی شبا شیر میخوره تو ...

الان غذای کمکی هم میخوره .اما شیر خیلی زیاد میخوره هر یساعت ..وای یوقت این حرفام ناشکری نباشه که بد زمین میخورم خیلی میترسم از ناشکر بودن ولی خب چون خیلی فکرم درگیر بود اینچیزارو گفتم اره واقعا نباید فرق گذاشت