2777
2789
عنوان

کلاهبردای جدید

222 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها 

جدیدا تو چندجا و چند نفر شنیدم  که مد شده بعضی  از آقایون متاهل به خاطر اینکه شکم زن و بچه  شونو سیر کنن مخ دخترای جوونو میزنن و ازشون کلاهبرداری میکنن

مثلا یکی میگفت :حتی بهم دست هم نمیزد که هنوز محرم نشدیم و اینجوری اعتماد و علاقمو جلب کرد و به بهونه اینکه چک و سفته داره و قرار بیفته زندان چندین میلیون ازم کلاهبرداری کرد که بعدا فهمیدم زن و بچه داره و خرج اونا میکنه..

یا یه مورد دیگه که اونم میگفت:بهم قول داده بود که اگه مهریه زنشو بده طلاقش میده و منو میگیره و ازم میخواست که پول مهریه زنشو جور کنم منم ۵ میلیون داشتم همه رو دادم بعد یهو غیبش زد بعد فهمیدم با پول من زن شو برده کیش!

مردا دارن هرزگی میکنن؟!

یعنی چی آخه با قول زدن دخترا و پول دوست دختر زندگی مشترک بچرخونی😐😐😐😐

خیلی زیاد شده تو جامعه

و واقفا باعث تاسفه که از مردونگی هیچی نمونده

عجب وضعی شده💩😐

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی که میکه پول دادم مهریه زنشو بده طلاقش بده حقشه دختره کثیف نامرد

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩