2777
2789
عنوان

مزایای شاغل بودن زن از نظر شما

1866 بازدید | 20 پست

خودم خیلی اتفاقی و اجباری پرستاری خوندم و استخدامم. همیشه شرایطم جوری بوده که بایدددد سرکارمیرفتم. یابخاطر شهریه یا جهیزیه یا خرید چیزی. الانم بخاطر خرید خونه و ماشین قسط دارم چندتا. یعنی اگه سرکار نرم قسطام میمونه.البته کارم اداری و پشت میزیه و راحته. ولی کلا فعل سرکار رفتن خیلی بده.با اینکه خونه و ماشینامون بنام منه ولی مدام به شوهره سرکوفت میزنم که من نباید برم سرکار.توباید باپول خودت میخریدی بنامم میکردی. زن فلانی ده تا دوست پسرداره باز شوهرش داره خرج قرتی بازیای زنشو میده. خلاصه که منت زیاد میذارم. و دلم لک زده واسه اینکه یه مدت طولانی سرکارنرم. یعنی ساعت خواب و بیداریم دست خودم.اختیار لباسم دست خودم. حرف و حدیثای سرکار تومغزم نچرخه.مسئولیتهای کارو نداشته باشم. حالا یه عده میگن شغل خوبه که خواستی طلاق بگیری استقلال مالی داشته باشی.حالا اگه کسی قصد طلاق نداره و میدونه که تا ابد باشوهرش میمونه چی؟ واسه اون ادم عذاب سرکار رفتن چه معنی داره؟ البته یه چیزی هست که دیگه دستم به خرج کردن عادت کرده. به اینکه هرچی پشت ویترین دیدم بخرم. نگرانم نتونم ترک کنم. خانمای خونه دار میشه بگید چطور به درامد شوهرقانعید و زندگی رو هندل میکنید؟ مثلا من ممکنه بگم وقتی میتونم زندگی خوبی داشته باشم چرا نداشته باشم؟؟؟

کلا درگیرم بین معایب و مزایای شاغل بودن ولی خسته ام خسته! دوس دارم مدتی از همه چی جدا بشم.شما چطور فکر میکنید؟ کارکردن زن رو اینطور تعبیرمیکنید که کارکردن خر و خوردن یابو؟ ( بلانسبت)

من‌سالها شاغل بودم.‌شاغل بودن زن فقط مرد رو پررو میکنه.‌

الان دیگه سرکار نمیرم خیلی شیک توی خونه ام ک به تفریح و استراحت و مهمونیم میرسم و پول هم از شوهرم میگیرم. واسه بچه ام هم خیلی بهتره و وافعا اخلاقش عوض شده از وقتی خونه هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم.ببین منم شاغل بودم.حسابدار بودم.منم مثل شما همیشه دغدغه داشتم،بدهی داشتم.بعدش که یکم بدهی هامون سبک شد دیگه نرفتم سرکار.من عاشق خواب صبح و بعدظهرم.بعدش سریع بچه دار شدم.الانم راضیم.حاضرم کمتر بخورم و بگردم ولی سر کار نرم.این دیدگاه منه

صعود به گروه نارنجی .قد 150.وزن اولیه 72،وزن فعلی 68.850.وزن هدف 55.خدا رو شکر
من‌سالها شاغل بودم.‌شاغل بودن زن فقط مرد رو پررو میکنه.‌ الان دیگه سرکار نمیرم خیلی شیک توی خونه ام ...

نگرانم که مثلا شوهره پول بقدر کافی نده یا نداشته باشه بعد خودمو لعنت کنم که چرا محتاج این شدم

من یه مدت شاغل بودم حالا خونه نشینم بخاطر بچه...اون حسی که استقلال مالی بهم میداد و دیگه تجربه نکردم ..با اینکه یه مقدار پس انداز کرده بودم تا مدتی که سرکار نمی‌رم داشته باشم ولی بازم نمیتونه منو راضی کنه تا و به شدت به فکر رفتم به سرکارم

نشد که بشه🙃

بنظر من خانومها تا میتونن باید خودشون رو درگیر مشاغل تمام وقت نکنن، شغل تمام وقت روح و جسم زن رو در طول زمان فرسوده میکنه، شغلهای شیفتی که دیگه جای خود داره...

خودم هم با وجود مدرک دکتری دنبال شغلهای پاره وقت مثل هیئت علمی یا دبیری یا نهایتا حق التدریس هستم و اگر هم شغل مناسب پیدا نکنم ترجیح میدم خونه دار بمونم و از درسی که خوندم در راههای دیگه استفاده کنم

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
خانه داری هم درنوع خودش یه شغله ولی بستگی به شوهرت داره .اگه من سرکار برم شوهرم نه پولمو میگیره نه خ ...

دقیقا شوهر منم اصلا ازم پول نمیگرفت و حتی پول خریدامو میداد ولی به قول شما بی مسئولیت شده بود مقداری. از وقتی نمیرم سرکار تلاشش بیشتر شده

سلام عزیزم.ببین منم شاغل بودم.حسابدار بودم.منم مثل شما همیشه دغدغه داشتم،بدهی داشتم.بعدش که یکم بدهی ...

منم الان حاضرم کمتر بخورم و کمتر بگردم ولی پاش برسه جامیزنم.میگم مگه از فلانی چی کم دارم؟ چرا کمتر بگردم؟

من خواهرم شاغله و کارش هم سخت

رئیس کارگزینی‌اداریه شهرداریه شهرمونه

خییییییییییلی کارش سخته اصلا تعطیلی نداره ساعتش زیاده درگیری خیییلی داره خییلی باید تلاش کنه که خداییی نکرده پولش حروم نشه

ولی ماهی۷تا۶تومن داره

به منم همیشه میگه بعد‌دانشگاهت دنباله کار باش که خیلی خوبه

میگه استقلال‌مالی داری

دستت پیشه شوهرت دراز نیست

و تو خیلی چیزا نمیتونه همسرش دخالت کنه مثله پوله عروسیای خانواده ما مثلا اگر شوهرش نخواد اونقدر بده چون خودش میتونه بوه

خییلی میتونه زلا بخره اگر همسرش بهش پوله طلا نده وخیییلی چیزای دیگه

اگر بامنی کارتو ترک نکن به فکره ایندت باش

چون این ایرانه ما اصلا سر وصاحب نداره

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
منم الان حاضرم کمتر بخورم و کمتر بگردم ولی پاش برسه جامیزنم.میگم مگه از فلانی چی کم دارم؟ چرا کمتر ب ...

عزیزم هم خدا رو میخوای هم خرما؟من کلا دختر ساده ایم و راحت میگیرم زندگی رو بخاطر همین تحملمم زیاده شما باید ببینی اولویتت تو زندگی چیه بعد تصمیم بگیری

صعود به گروه نارنجی .قد 150.وزن اولیه 72،وزن فعلی 68.850.وزن هدف 55.خدا رو شکر

من خودم از زمان دانشجوییم شاغل بودم بابام برام چیزی کم نمیذاشت چون بچه آخر بودم ولی واسه اینکه به شدت ولخرج بودم خودمم کار میکردم بعد ازدواجم ۳ سال اول کار میکردم ولی بعدش دقیقا حسی که شما الان گفتی رو داشتم ،همش با خودم میگفتم همسرم باید همه اینارو فراهم کنه که انصافا هم میکنه ،الان ۱ ساله که نمیرم سر کار ولی جدیدا یه حس بدی پیدا کردم اعتماد به نفسم اومده پایین ،حس میکنم ضعیفم با کار انگار که تو موضعِ قدرت بودم ولی الان نه،در کل حس میکنم که باز باید شروع به کار کنم خودمو اینجوری اصلا دوس ندارم البته اینم بگم من کارمند منابع انسانی بیمارستان بودم ولی از قبل چون کار میکاپ و اکستنشن هم بلد بودم میخوام این کارو شروع کنم چون دیگه تو خودم نمیبینم زیر دست کسی کار کنم و ۷ صبح سرکار باشم از طرفی هم عزت نفس اون دورانم رو باید به خودم برگردونم

من خودم از زمان دانشجوییم شاغل بودم بابام برام چیزی کم نمیذاشت چون بچه آخر بودم ولی واسه اینکه  ...

پیش خودم فکر میکنم اونایی که خانه دارن ولی شوهر مایه دار دارن عزت نفس ندارن؟ همیشه رو مد و آرایش کرده و سرحال و پر طمطراق