2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد سن بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 6562 بازدید | 222 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳۰ سال تفاوت سنی

کافری اگ فک کنی زیاده🥴

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

سن بالا خیلی عواقب داره چون دیدم میگم با اختلاف سنی ۲۰

زنه به خاطر بالا بودن سن شوهرش دخترشو تو ۱۶ سالگی شوهر داد تا بابا عروسی بچشو ببینه ..... مرده حوصله هیچ چیزی رو نداره و زنه همه کارس ..... البته که جوون هم مشکلای خودشو داره 

تو باید ببینی با خودت چند چندی ..... واقعا از این خانومای با سیاست و زرنگ هستی و میتونی یه زندگی با یه مرد پر سن و سال جمع و جور کنی یا نه و همینطور بلعکس برای جوونا

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

عزیزم خوب تحقیق کن...اگه طرف مطلقه ست و زندگی مشترکش طولانی بوده ...باید بدونی خیلی درگیریا داری...اگه بچه داره گرفتاریاش بیشتره....بهتره شناختت ازش بیشتر بشه....من که اصلا به هیچکس توصیه نمیکنم....