2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم آخرین بچش 40 سالگی باردار شد خواهر کوچیکم الان 13 سالشه

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 
مادر شوهرم ۴۸ سالشه دخترش ۴ سالس 

خواهرشوهر ۴ ساله😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

عزیزم بازیگرا همه تو همین رنج باردار میشن😁

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
خواهرشوهر ۴ ساله😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اره متاسفانه 🤭🤭البته جا داره هنوزم بیاره 😜

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
جدی؟منم دیر ازدواج کردم 🙁دوست شما راحت باردار شد؟

اوایل عجله داشت که تو همون سال اول باردار بشه منتها چند ماهی دوا و دکتر کرد چون از مجردی کمی مشگل داشت اما باردار نشد 

بعد بی خیال شد گفت خدا بخواد خودش میده ، سال دوم باردار شد 

اره متاسفانه 🤭🤭البته جا داره هنوزم بیاره 😜

خوبه که نونت تو روغنه دیگ هیچ جنگ و دعوایی نیس😝😜

فک کن عمه ی ۴ ساله واسه بچت😂😂😂میتونه باهاش بازی کنه😂😂😂😂😂😂وای خدا خیلی جالبه

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃