2777
2789

سن بالا یعنی مثلا چند سال؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دایی و زندایی من.

داییم ۴۱ سالشه بعد ۱۵ سال زندگی مشترک دارن جدا میشن

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

خالم جدا شد

دخترش١٩ساله بود

الان روحيه هردوشون بهتره

‏خون در زمین فرو نرفت، روی زمین پخش شد، از زیر هر سنگ جوشید و جوشید و به راه افتاد. هرکس آن را می‌دید، می‌فهمید جایی بی‌گناهی را کشته­‌اند...

تا دلت بخواد، عمه ام یه بچه  ی هجده ساله داشت جدا شد یکی دیگه از فامیلامون دو تا بچه هاش ازدواج کرده بودن جدا شد خاله ام هم داره جدا میشه با سه تا بچه بزرگه هفده سالشه. همه شون هم راضی راضین

وای استارتر دست گذاشتی رو داغ دلم...همین امروز ازدادگاه برگشتیم...ادامه روند توافقی ..من ازبابت مادرم نگرانم ک خودشو جرواجر میکنه منم همراه خودش..ولی من تصمیمم روگرفتم..موندن من تواین زندگی تاحالا خیری برام نداشته

خالم جدا شد دخترش١٩ساله بود الان روحيه هردوشون بهتره

آیندشون چی میشه

اینا انقدر سادن که یه بچه میتونه ازشون استفاده کنه

نگرانشونم

نه بلدن نه حرف گوش میدن

السلام علی الحسین💖
تا دلت بخواد، عمه ام یه بچه  ی هجده ساله داشت جدا شد یکی دیگه از فامیلامون دو تا بچه هاش ازدواج ...

رکورد گینس زدید خانوادگی که😐😂

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
آیندشون چی میشه اینا انقدر سادن که یه بچه میتونه ازشون استفاده کنه نگرانشونم نه بلدن نه حرف گوش م ...

ايندشون قطعا الان بهتره تا وقتي هنوز جدا نشده بودن

ديگه بايد تجربه كنن خودشون

‏خون در زمین فرو نرفت، روی زمین پخش شد، از زیر هر سنگ جوشید و جوشید و به راه افتاد. هرکس آن را می‌دید، می‌فهمید جایی بی‌گناهی را کشته­‌اند...