2777
2789
عنوان

دوتا خاطره چیز دار بگم شاد شید

452 بازدید | 20 پست

دخترم دو نیم سالش بود رفتیم هایپر همینجور داشت راه میرفت یهو دادزد بابا بابا بیا پوشک مامان یه نوار بهداشتی برداشته بود دستش وای یهو چشمم بهش افتاد پوکیدم خیلی آروم و ریلکس از کنارشون رد شدم از لابلای قفسه بزنم بیرون که بلند صدام کرد مااااماااان بیا منم اصلا بروی خودم نیاوردم زدم بیرون.دومیش یه بار رفتیم خونه دوست همسر که خیلی مذهبین منم یه نوار بهداشتی همینجوری انداخته بودم تو کیفم یهو اونجا همسرم گفت اون دفترچه رو بده من منم تا دراوردم نگو نوار بهش چسبیده بود خدا نصیبتون نکنه شوهرم جوری دفترچه رو پرت کرد سمتم من پریدم روش اون صحنه هنوز یادم میاد نصف میشم از خنده یارو هم کلا نمیتونست حرکتی بزنه خخ سومیشم مهمون اومده بود دختر منو دختر مهمونمون رفتن اتاق بازی کنن یهو از اتاق یه بسته نوار پرت شد وسط هال همیشهههه یاد اون صحنه اخراجیها میفتم که جواد هاشمی یه نارنجک مشقی پرت کرد یهو یکی ازون بالا پرید روش منم بهمون شدت خودمو پرت کردم روش وای خانومه اینقد خندید نفسش بند اومده بود اینم خاطرات چیز دار من 😅😅😅

❤️وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس چون همیشه تو برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره.قربون مهربونیت برم خدا جونم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا خاطراتت با نواره😅

آره خدایی این سه مورد کلاآبرو نزاشت برام دیگه درس عبرت شد همیشه حواسم جمع باشه

❤️وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس چون همیشه تو برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره.قربون مهربونیت برم خدا جونم❤️

کلا دور نواربهداشتیو خط بکش خواهری🥴

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

منم دارم از این خاطرات رفتم واکسن چهار ماهگی پسرمو بزنم پسرم بغلم بود همون جوری سوار ماشین شدم و پیاده شدم از پله های بهداشت داشتم میرفتم بالا یهو دیدم یه چیز قرمز از دست پسرم اویزونه دیدم ا سوتین منه!!!!

یه بارم تو فروشگاه میخواستم نوار بهداشتی بخرم پسرم بلند بلند میگفت مامان میخای پوشک بخری ابرومو برد

دومیه خیلی باحال بود شوهرت بعدش نصفت نکرد؟😂

نه دیگه ناخواسته بود فقط قیافش اون لحظه دیدنی بوووود