2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میگیرم

بیشتر میگم بخره بذام

هراز گاهی متفاوت

50

100

300

بستگی داره میریزه

تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚

والا من از دو طرفم پول میگیرم پاش که میرسه آه در بساط ندارم😑

میشه برا اینکه ب امید خدا زودتر عروسی بگیریم بریم خونه ی خودمون صلوات بفرستین    متأهل و متعهد   فداتبشمممم که هم جانیوو جانانی
والا من از دو طرفم پول میگیرم پاش که میرسه آه در بساط ندارم😑

هوممم

از همه میگیرین همیشم بی پولیم

تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚
خودشون میدن یا مثلا خودت میگی ک پول بده

خب میگم میخام فلان چیزو بخرم پول میده خودش وظیفشه عادتش نده به اینکه خونه باباتی پول نگیری ازش خوب خرج کن ازش پولم بگیر بزار عادت کنه

خودشون میدن یا مثلا خودت میگی ک پول بده

خودش میده بهم دیگه اگه خیلی وقت بگذره نیازم نباشه و نگم خودش میریزع ولی هروقت بخوامم خودم میگم دیگه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡  
هوممم از همه میگیرین همیشم بی پولیم

آره مثلا چیزی میبینم میگیرم هم از بابام میگیرم هم از نامزدم ولی هیچی ندارم

میشه برا اینکه ب امید خدا زودتر عروسی بگیریم بریم خونه ی خودمون صلوات بفرستین    متأهل و متعهد   فداتبشمممم که هم جانیوو جانانی
خب میگم میخام فلان چیزو بخرم پول میده خودش وظیفشه عادتش نده به اینکه خونه باباتی پول نگیری ازش خوب خ ...

اره دقیقا هرجور تو عقدی عادتش بدی بعد ازدواج هم همونجور پیش میره بعدم زنشی دوس دخترش نیستی ک رودروایسی کنی

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡  
آره مثلا چیزی میبینم میگیرم هم از بابام میگیرم هم از نامزدم ولی هیچی ندارم

درکت میکنم

با تمااااام وجود

گمونم ولخرجیم نیسیم؟؟