2777
2789
عنوان

میخوام حاجت روا شم :)

322 بازدید | 16 پست

دوستان اگر دعای قرآنی برای حاجت روایی و رسیدن به چیزی که بدست آوردنش سخت هست بهم معرفی کنید چیزی که میخوام بدستش بیارم توی آیندم خیلی تاثیر میزاره و واقعا مهمه ( اینم بگم مربوط به شوهر کردنو چمیدونم مدرک دانشگاه گرفتن و ازینجور چیزا نیست ) این قضیه واقعا واسم مهمه چند ساله دارم تلاش میکنم که بهش برسم واقعیتش خیلی سد جلو راهمه ( یعنی بیشتر بخاطر عقده ها و حسادت های اطرافیانم هست که سنگ جلوی پام میندازن ) و من هم نمیخوام خدایی نکرده توی کار خدا دخالت کنم من فقط تلاشمو میکنم شروع و پایان هر چیزی خداست :) چیزی که میخوام بدست آوردنش سخت هست ولی غیر ممکن نیست ... چند روزه چله زیارت عاشورا رو شروع کردم دلم آروم شده ولی باز از آینده میترسم اگر لطف کنید اگر خودتون یا اطرافیانتون با دعایی حاجت روا شدید و به خواسته هاتون رسیدید بمن هم بگید ممنون میشم 

ان شاالله که به هرچی که به صلاحته بهش برسی برات صلوات می‌فرستم 

پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می فرمایند:کسی که در نوشته ای صلوات بر من را بنویسد، تا زمانی که نام من در آن نوشته باشد فرشتگان  برای او استغفار می کنند.     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدیث کسا یاسین

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
چله سوره یاسین؟ 

بله 

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

چله زیارت عاشورا برداشتی دیگه نباید چله دیگه ای برداری همین بخون کافیه

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

چله زیارت عاشورا برداشتی دیگه نباید چله دیگه ای برداری همین بخون کافیه

چرا نباید با چله زیارت عاشورا چله دیگه برداشت؟

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
چرا نباید با چله زیارت عاشورا چله دیگه برداشت؟

به این معنی از اون چله ناامید شدی که حاجتروا بشی و ی چله دیگه برداشتی. دعا بخونی و زیارتی اشکال نداره و همزمان نبایدبا زیارت عاشورا ی چله دیگه برداری.

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

به این معنی از اون چله ناامید شدی که حاجتروا بشی و ی چله دیگه برداشتی. دعا بخونی و زیارتی اشکال ندار ...

همزمان با زیارت عاشورا دعای توسلم میخونم . ایراد داره؟

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
همزمان با زیارت عاشورا دعای توسلم میخونم . ایراد داره؟

چله نباشه فکرنکنم مشکلی باشه