aseeman69 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 145 عنوان واکسن آنفولانزا 2557 بازدید | 23 پست سلام دوستان من امروز رفتم بهداشت برام واکسن آنفولانزا زدم گفت عوارض نداره هیچی اما سردرد خیلی بدی گرفتمکسی زده این واکسنو؟ 1399/07/19 | 19:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریاجوونم عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 1052 عزیزم هزینش چقدر شد ؟ إِلَهِی عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْکشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَیک الْمُشْتَکی وَ عَلَیک الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اَللَّــهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَینَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِک مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِیبا کلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِی یا عَلِی یا مُحَمَّدُ اِکفِیانِی فَإِنَّکمَا کافِیانِ وَ انْصُرَانِی فَإِنَّکمَا نَاصِرَانِ یا مَوْلانَا یا صَاحِبَ الزَّمَانِ اَلْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِکنِی أَدْرِکنِی أَدْرِکنِی السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِینَ
الیزابت۶۶۶۶ عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 8331 بله من زدم هیچیم نفهمیدم ازش 😐😐 واکسن کشته هست فک نکنم ربطی داشته باشه زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
ییلدیییز عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 7363 جز گروه های پر خطر بودی؟ همه توضیح بدم تو این تاپیک کامل گفتم بخونید و اینکه
tatijun عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61307 منم زدم راستش منم ترس داشتم ولی دکنرم گفت اگه نزدی دیگه تحت من نظر نباش منم زدمهیج دردی هم نداشت **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
سوسانو۱۴۰۰ عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 18068 واکسن آنفولانزا عوارض داره سر درد تب خفیف درد بازو و عرق سرد اصلا نگران نباشین در صورت مواجه با هرکدوم از این اعلائم استامینوفین مصرف کنین که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
aseeman69 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 145 عزیزم هزینش چقدر شد ؟ چون باردار هستم رایگان زدن وفعلا گفتن فقط برای خانومهای باردار میزنن
جزیره6 عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 5841 نزدم. ولی بابام زده قبلا گفت یه سرماخوردگی خفیف گرفتم بعد زدن واکسن. چرا عوارض داره،
ییلدیییز عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 7363 من زدم سه روز پیش هیچ عوارضی نداشت از کما خریدی عزیزم ؟ همه توضیح بدم تو این تاپیک کامل گفتم بخونید و اینکه
aseeman69 مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 145 واکسن آنفولانزا عوارض داره سر درد تب خفیف درد بازو و عرق سرد اصلا نگران نباشین در صورت مواجه با هرکد ... اره دستم هم یه کوچولو درد دارهمرسی عزیزم